ΒΡΗΚΕ μετά από 38 χρόνια τη γυναίκα που την φρόντισε όταν ήταν μωρό με ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

Κατάφερε να την εντοπίσει μέσω του Facebook

ΒΡΗΚΕ μετά από 38 χρόνια τη γυναίκα που την φρόντισε όταν ήταν μωρό με ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

​Για πολλά χρόνια περίμενε η Αμάντα Σκαρπινέιτ από την Νέα Υόρκη να συναντήσει τη γυναίκα που τη φρόντισε σαν να είναι μητέρα της… Για αυτό και όταν συνέβη η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

Ας δούμε όμως τη συνέβη 38 χρόνια πριν και πως φτάσαμε στην πολύ γλυκιά συνάντηση. Το 1977 όταν εκείνη ήταν 3 μηνών έπαθε ένα ατυχημα. Την ώρα που η μητέρα της πήγε να ετοιμάσει καφέ στην κουζίνα η μικρούλα έπεσε από τον καναπέ που την είχε αφήσει και χτύπησε στο τραπέζι.

o-MIKE-GROLL-570.jpg
Επάνω στο τραπέζι υπήρχε ένας καυτός υγραντήρας που τον είχαν οι γονείς της για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Ο καυτός υγραντήρας έπεσε με δύναμη στο κεφαλάκι του μωρού, και έκαψε το δέρμα του. Η μητέρα τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Albany Medical Center της Νέας Υόρκης.

nurse2.jpg
Είχε πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού σε ολόκληρο το κεφάλι αλλά και στο προσωπάκι της. Δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή της αλλά θα ήταν για πάντα παραμορφωμένη. Στο νοσοκομείο μόλις είχε προσληφθεί σαν νοσοκόμα η Σούζαν Μπέργκερ.

o-MIKE-GROLL-570 (1).jpg
Αυτή η γυναίκα την αγκάλιασε και τη φρόντισε αμέσως σαν ήταν δικό της παιδί. Η μητέρα της είχε κρατήσει λίγες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είχε τραβήξει. Εκείνη κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά της το τραυματισμένο μωρό.

nurse9.jpg
Μετά από πλαστικές η Αμάντα μεταμορφώθηκε σε μια όμορφη γυναίκα αλλά δε ξέχασε ποτέ την νοσοκόμα.
Κάποια στιγμή έφτιαξε έναν λογαριασμό στο facebook και πόσταρε φωτογραφίες με εκείνη μωρό και τη νοσοκόμα να την αγκαλιάζει. «Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ή αναγνωρίζει τη γυναίκα της φωτογραφίας να με ενημερώσει» έγραψε.

ηφβωκ.jpg
Πριν λίγες μέρες είδε ένα μήνυμα που της έδωσε ανέλπιστη χαρά. «Καλημέρα, ονομάζομαι Λόρι και ήμουν νοσοκόμα στο Albany Medical Center της Νέας Υόρκης το 1977. Η γυναίκα που ψάχνετε ονομάζεται Σούζαν Μπέργκερ».

φξρηεδθ.jpg
Ήταν πλέον θέμα χρόνου να την εντοπίσει και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε. Έτσι, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν με την νεαρή να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά και την συγκίνηση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top