Πάφος: Απόπειρα δολοφονίας για οικονομικές διαφορές

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία

Πάφος: Απόπειρα δολοφονίας για οικονομικές διαφορές

Απόπειρα φόνου εναντίον δυο προσώπων από την Βουλγαρία διερευνά η Αστυνομία της Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sigmalive.com, το αδίκημα διαπράχθηκε δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Παπαρηγοπούλου σε χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας.

Με βάση τα όσα φέρνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, 30χρονη από τη Βουλγαρία η οποία είχε οικονομικές διαφορές με συμπατριώτισσα της, είχε κλείσει ραντεβού με τους γονείς της συμπατριώτισσας της, τον 47χρονο πατέρα της, την μητέρα της και ένα φίλο του ζεύγους επίσης από την Βουλγαρία ηλικίας 52 χρόνων.

Στο ραντεβού η 30χρονη συνοδευόταν από Γεωργιανό φίλο της .

Κάποια στιγμή καθώς συζητούσαν την οικονομική τους διαφορά κι ενώ η 30χρονη απαιτούσε τα χρήματα που της χρωστούσε η κόρη του ζεύγους, ο Γεωργιανός ανέσυρε ένα μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 47χρονο πατέρα και τον 52χρονο φίλο της οικογένειας.

Και οι δυο διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου της Πάφου, όπου σύμφωνα με το γιατρό, στον 47χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, ενώ ο 52χρονος που έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Εντατική.

Η αστυνομία συνέλαβε την 30χρονη και την έθεσε υπό κράτηση, ενώ χειροπέδες πέρασε αργότερα και στον Γεωργιανό φίλο της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top