Ετεροθαλή αδέρφια-εραστές ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ τους γονείς τους και ΤΑΪΣΑΝ τα σκυλιά

Συγκλονιστική ιστορία

Ετεροθαλή αδέρφια-εραστές ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ τους γονείς τους και ΤΑΪΣΑΝ τα σκυλιά

​Σοκ και φρίκη, προκαλεί η είδηση ότι δύο ετεροθαλή αδέρφια που ανέπτυξαν ερωτική σχέση, ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein, σκότωσαν και τεμάχισαν τους γονείς τους ενώ τάισαν τα σκυλιά με τα κομμάτια των νεκρών.

Συγκεκριμένα, τα δύο ετεροθαλή αδέλφια από την πόλη Pilar, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, σκότωσαν τον πατέρα της 22χρονης, τον 54χρονο Ricardo Klein, και την μητέρα του 25χρονου, την 52χρονη Miryam Kowalczuk, επειδή, όπως ομολόγησαν αργότερα στην αστυνομία, οι γονείς τους κακοποιούσαν τα δύο δίδυμα εντεκάχρονα αδέλφια τους.

Πώς έγινε το έγ��λημα

Ένα πρωί, που ο μικρότερος αδελφός και η δίδυμη αδελφή του έλειπαν στο σχολείο, ο Acosta μπήκε αθόρυβα στο δωμάτιο του πατριού του και τον πυροβόλησε, ενώ εκείνος κοιμόταν, στη συνέχεια, όταν η μητέρα του σηκώθηκε και στάθηκε στην πόρτα του δωματίου για να δει τι συμβαίνει, ο 25χρονος άνδρας εκτέλεσε με το όπλο του και την μητέρα του.

Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια, τεμάχισαν τα πτώματα των γονιών τους και έκαψαν ένα μέρος από αυτά, ενώ με τα υπόλοιπα κομμάτια τάισαν τα έξι σκυλιά της οικογένειας. Σύμφωνα με την Monica Chirivin, δικηγόρο του Acosta, ο 25χρονος άνδρας, πριν τεμαχίσει τον πατριό του, ασέλγησε στο πτώμα του ενώ έφαγε και ένα κομμάτι από αυτό.

Σημειώνεται ότι ο πατριός του είχε κακοποιήσει και αυτόν εκτός από τα δίδυμα αδέρφια του.

Όπως παραδέχθηκε ο 25χρονος, όσο έτρωγε το κομμάτι, ένιωθε ικανοποίηση και δήλωσε ότι δεν αισθάνεται τύψεις για την πράξη του.

Το έγκλημα των δύο εραστών αποκαλύφθηκε, όταν συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας που επισκέφθηκε την κατοικία των δύο δολοφόνων, υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει αφού το σατανικό ζευγάρι του αρνήθηκε επίμονα την είσοδο στο σπίτι.

2CEDF6B600000578-0-Pic_shows_Leandro_Acosta_n_nA_husband_and_wife_accused_of_abusin-m-69_1443618175694.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top