ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ανήλικα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ μέθυσαν και ΒΙΑΣΑΝ 14χρονη

Περήφανοι «ανέβασαν» τα «κατορθώματα» τους στο διαδίκτυο

​Οργή έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση ότι τέσσερα παιδιά μέθυσαν, βίασαν και εξευτέλισαν μια 14χρονη ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα κατορθώματα τους στο διαδίκτυο!

Τα συγκεκριμένα παιδιά προέρχονται από οικογένειες που έχουν οικονομική άνεση, με πολλούς να λένε πως πρόκειται για κακομαθημένα.

RAPE_474_355.jpg
Μάλιστα, ο ένας από αυτούς δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media με την κοπέλα σχεδόν αναίσθητη και με χαμηλωμένο το κεφάλι και εκείνους να ποζάρουν δίπλα της χαμογελαστοί, γράφοντας: «Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς».

Το πάρτι των οργίων και η φρικιαστική αποκάλυψη

αρχείο λήψης (1).jpg
Όλα συνέβησαν στο σπίτι του ενός… Κάλεσε τους φίλους του και λίγες κοπέλες! Αποφάσισαν να μεθύσουν τη μια από αυτές ώστε να καταφέρουν να «περάσουν καλά» χωρίς εκείνη να αντισταθεί.

αρχείο λήψης.jpg
Όταν έγινε τύφλα, την έγδυσαν και άρχισαν να βάζουν διάφορα αντικείμενα στα γεννητικά της όργανα. Στην συνέχεια, την βίασαν ενώ όπως βλέπετε δεν δίστασαν να απαθανατίσουν όλα όσα έκαναν.

μ.jpg
Η φρικιαστική επίθεση αποκαλύφθηκε από τους ίδιους… όταν ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, την Τρίτη. Η ανήλικη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ φέρει εσωτερικά τραύματα στα γεννητικά όργανα.

αρχείο λήψης (3).jpg
Οι νεαροί συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τις Αρχές. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικροί για να οδηγηθούν στη φυλακή βάσει της ρωσικής νομοθεσίας, ο Παβέλ Αστάκοβ, ο οποίος είναι υπεύθυνος του συλλόγου «συνήγορος του παιδιού», δήλωσε πως τα συγκεκριμένα παιδιά πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγμα��ικά.

αρχείο λήψης (4).jpg
Υποσχέθηκε μάλιστα να ελέγχει προσωπικά τις έρευνες για τη φρικτή επίθεση. «Το χειρότερο είναι ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν και έκαναν επίδειξη. Θα επιμείνω να σταλούν όλοι σε ίδρυμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top