ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 15χρονη αυτοπυρπολήθηκε στον κήπο της επειδή την χώρισε το αγόρι της!

«Θέλω να σου πω ότι σ' αγαπώ για τελευταία φορά, οπότε γειά σου»

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 15χρονη αυτοπυρπολήθηκε στον κήπο της επειδή την χώρισε το αγόρι της!

​Απίστευτη μοιάζει η είδηση ότι μετά από μια ερωτική απογοήτευση, τα νέα παιδιά είναι ικανά να βάλουν τέλος στη ζωή τους!

Δυστυχώς, αυτό έκανε μία 15χρονη από την Αγγλία, η Ρεμπέκα Μπέρι, η οποία αυτοπυρπολήθηκε στον κήπο του σπιτιού της, εξαιτίας του χωρισμού από την επτάμηνη σχέση της!

«Θέλω να σου πω ότι σ' αγαπώ για τελευταία φορά, οπότε γειά σου» ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον πρώην της στο facebook.

Ο ίδιος ανέφερε πως το κορίτσι προσπαθούσε απεγνωσμένα να τον κερδίσει και πως δεν ήταν η πρώτη φορά που απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, γι’ αυτό το λόγο δεν την πίστεψε.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η 15χρονη είχε κάνει ένα μικρό τέμενος στον κήπο για το γατάκι της που είχε πεθάνει. Το κορίτσι βρήκε νεκρό η θετή της μητέρα. Το περιστατικό έγινε στο χωριό Έντμονσαμ στο Ντόρσετ της νότιας Αγγλίας.

Πάντως ο ιατροδικαστής ισχυρίστηκε πως οι ενέργειες της εφήβου δεν είχαν σκοπό το θάνατο, αλλά το να δείξουν την αυτοθυσία της.

«Είναι λυπηρό για οποιονδήποτε να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον μια νεαρή κοπέλα με τόση ζωή μπροστά της» τόνισε ο ιατροδικαστής.

πηγή: mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top