ΒΙΝΤΕΟ δείχνει μεθυσμένους κρατούμενους να κάνουν πάρτι στα κελιά τους με αλκοόλ και ναρκωτικά

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία

​Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία με ένα βίντεο που δείχνει μεθυσμένους κρατούμενους να κάνουν πάρτι στα κελιά τους με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα, φέρεται να είναι από ένα πάρτι γενεθλίων και δείχνει τους κατάδικους να πίνουν αλκοόλ από ένα πλαστικό δοχείο, να χορεύουν ημίγυμνοι στο στενό κελί και να καπνίζουν ναρκωτικά.

Οι Βρετανικές αρχές το ερευνούν.

Μάλιστα στην αρχή το ντοκουμέντο είχε κυκλοφορήσει στα κινητά των πρώην φυλακισμένων μέσω WhatsApp, ωστόσο ένας από τους αυτούς το ανήρτησε στο Facebook.

Την ανάρτηση έκανε ένας πρώην τρόφιμος της φυλακής Belmarsh στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με λεζάντα: «Έτσι περνάμε τα πάρτι γενεθλίων με τη παρέα στη φυλακή».

Δεν είναι σαφές ωστόσο σε ποια φυλακή έγινε το πάρτι.

Να σημειωθεί ότι οι κανόνες της φυλακής απαγορεύουν στους κρατούμενους το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα κινητά τηλέφωνα καθώς και την καταγραφή και δημοσίευση μη εγκεκριμένων ντοκουμέντων.

Ο υπουργός φυλακών Αντριου Σέλους δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα σοκαριστικό βίντεο. Συμπεριφορά σαν αυτή δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνει χώρα στη φυλακή. Διερευνούμε το θέμα και όποιος έχει σπάσει τους κανόνες της φυλακής θα αφαιρεθεί από τα προνόμιά του και θα προστεθεί επιπλέον χρόνος στην ποινή του. Αν υπήρξαν αποτυχίες στην εποπτεία των κρατουμένων, θα πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα πειθαρχικ�� μέτρα και στο προσωπικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top