Ο όμορφος πρίγκιπας του Ντουμπάι που ΠΕΘΑΝΕ στα 33 του- Εθισμένος στα ναρκωτικά και το σεξ

Ο ίδιος φαίνεται πως κρυβόταν πίσω από μια δολοφονία

Ο όμορφος πρίγκιπας του Ντουμπάι που ΠΕΘΑΝΕ στα 33 του- Εθισμένος στα ναρκωτικά και το σεξ

​Ο διάσημος πρίγκιπας Ρασίντ του Ντουμπάι φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που μας αποδεικνύουν ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία… Την περασμένη Παρασκευή ο πρίγκιπας με τα θλιμμένα μάτια πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 33 ετών

414554-saudi19.09.15.jpg
Η ζωή του θα μπορούσε να είναι παραμυθένια μιας και μεγάλωσε μέσα στη χλιδή και τα χρήματα… Αυτός όμως έμοιαζε μάλλον δυστυχισμένος, βουτηγμένος στον κόσμο των παραισθήσεων, καθώς ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά αλλά και το σεξ!

Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε διαρρεύσει ένα επίσημο έγγραφο σύμφωνα με το οποίο εκείνος πάνω στα νεύρα του είχε σκοτώσει έναν βοηθό του εμίρη, με αποτέλεσμα να «χαλάσει» η σχέση με τον πατέρα του.

20140728-201731.jpg
Η παραμυθένια ζωή

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1981, ήταν ο πρώτος γιος που απέκτησε ο κυβερνήτης του Εμιράτου του Ντουμπάι με την πρώτη από τις δύο συζύγους του. Μαζί της έχει κάνει άλλα 11 παιδιά, ενώ συνολικά είχε 24 διαδόχους, με τον Ρασίντ να είναι ο μεγαλύτερος από τα αγόρια.

5daeab6a0115230e2e4470d224a1cd7d.jpg
Έμεινε για χρόνια στο Λονδίνο όπου σπούδασε στην στρατιωτική ακαδημία Sandhurst. Εκεί κάνει μια ζωή μέσα στις υπερβολές και τις καταχρήσεις. Ανακαλύπτει τις τρεις μεγάλες αδυναμίες του- τα ναρκωτικά, τα άλογα κούρσας και τις γυναίκες- που έμελλαν να του σημαδέψουν τη ζωή.

a75-650x506.jpg
Φαινομενικά έχει όλα τα προσόντα για να γίνει βασιλιάς… Είναι γοητευτικός, ο λαός τον λατρεύει και ο πατέρας του τον θέλει για να τον διαδεχθεί! Το 2002 θα επιστρέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πάρει θέσεις στα διοικητικά συμβούλια της οικογενειακής εταιρείας που χτίζει τον ένα ουρανοξύστη πίσω από τον άλλο.

Sheikh-Rashid_bin_Mohammed-2.jpg
Τρία χρόνια μετά θα π��οχωρήσει στη σύσταση της δική τους επενδυτικής εταιρείας, αν και μόλις 23 ετών. Όλο αυτόν τον καιρό πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει την «έξαλλη» ζωή του! Το 2006 θα γίνει εθνικός ήρωας, καθώς θα επιστρέψει με δύο χρυσά μετάλλια από τους Ασιατικούς Αγώνες στην ιπποδρομία αντοχής.

Το τραγικό τέλος

Λίγο μετά θα ξεκινήσει η κατηφόρα του… Σταματάει τις δημόσιες εμφανίσεις του και οι κακές γλώσσες μιλούν για κατρακύλα του στον κόσμο των ναρκωτικών. Το 2008 θα ανακοινωθεί ότι του αφαιρείται ο τίτλος του διαδόχου.

images.jpg
Η οικογένεια του θα τον στείλει στα καλύτερα κέντρα αποτοξίνωσης του κόσμου… Η σκιά, ωστόσο, των ναρκωτικών θα τον κυνηγάει… Κάθε φορά που βγαίνει από κάποιο κέντρο δήθεν καθαρός… πειραματίζεται με νέες ουσίες!

Resizer.jpg
Όλοι οι δικοί του ξέρουν… κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Είναι μονόδρομος ο δρόμος που έχει πάρει. Το 2011 θα κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο που θα επιβεβαιώσει όλα όσα ακούγονται!

Εκείνος, ιδρωμένος με θολό βλέμμα και κατακόκκινα μάτια δείχνει να μην ξέρει που βρίσκεται και δεν θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε λαμπερό πρίγκιπα.

dubai-crown-prince.jpg
Λίγα χρόνια μετά θα αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς… Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει… Άλλοι μιλούν για υπερβολική χρήση ναρκωτικών που τον σκότωσε. Άλλοι κάνουν λόγο για καταχρήσεις χρόνων που απλά «έσκασαν»…

θξκ.jpg
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παραμύθι του συγκεκριμένου πρίγκιπα είχε… άδοξο τέλος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top