Παιδί- λάστιχο: Περνά με τα rollers του κάτω από 53 αυτοκίνητα σε 23 δευτερόλεπτα! -ΒΙΝΤΕΟ

Πάει να σπάσει το ρεκόρ Guinness

Παιδί- λάστιχο: Περνά με τα rollers του κάτω από 53 αυτοκίνητα σε 23 δευτερόλεπτα! -ΒΙΝΤΕΟ

​Είναι μόλις 8 χρόνων κι έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων! Ο λόγος για τον Ντεβίρσι Πρασάντ από την Ινδία, ο οποίος έχει τέτοια ευελιξία που φέρνει το σώμα του σε απόσταση αναπνοής από το έδαφος και καταφέρνει να περάσει με τα rollers του κάτω από 53 αυτοκίνητα!

Ο μαθητής προσπαθεί να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ και προπονείται 6 ώρες τη μέρα, χωρίς να έχει λείψει ούτε μία φορά από το σχολείο.

Ο ευέλικτος πιτσιρικάς έχει καλύψει την απόσταση των 100 μέτρων σε χρόνο 22,59 δευτερόλεπτα, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 30''. Αυτό που μένει είναι να πιστοποιηθεί το ρεκόρ του από την Guinness.

«Κάνω προπόνηση τρεις ώρες το πρωί και τρεις το βράδυ. Δεν έχω κάποιον εκπαιδευτή αλλά τον μπαμπά μου, ο οποίος κάθε φορά που κάνω λάθος μου δείχνει το βίντεο που τραβάει και το διορθώνω. Θέλω να γίνω επαγγελματίας σκέιτερ και να πάρω το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα μου, την Ινδία» λέει ο μικρός, ο οποίος αναφέρει ότι ασχολείται με αυτό το χόμπι από τα 6 του, εμπνευσμένος από τις αδελφές του που έκαναν rollerskating.

πηγή: mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top