Έβλεπε σεξουαλικά οράματα επί δέκα χρόνια- Πάσχει από σπάνια διαταραχή

Το δράμα μιας πανέμορφης λονδρέζας ετών… 29

Έβλεπε σεξουαλικά οράματα επί δέκα χρόνια- Πάσχει από σπάνια διαταραχή

Η 29χρονη Rose Bretécher είναι μια πανέμορφη Λονδρέζα που έγραψε πρόσφατα το βιβλίο «Pure», στο οποίο περιγράφει τη μάχη της με τις ασταμάτητες σκέψεις της για το σεξ!

τρυξτρξτρξ.jpg

Όχι, η νεαρή δεν είναι απλώς εθισμένη στο σεξ. Όπως εξηγεί στις σελίδες του βιβλίου της, το σπάνιο σκέλος της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (OCD) γνωστό ως "Pure O" από το οποίο πάσχει, την «μόλυνε» με αποτέλεσμα να έχει συνεχείς σεξουαλικές σκέψεις για περισσότερο από μια δεκαετία!

jk,,kjkk,.jpg

Η Rose εξηγεί ότι η κατάστασή της άρχισε να επιδεινώνεται όταν σε ηλικία 15 ετών είχε ένα όραμα με ένα γυμνό αντρικό σώμα. Ευτυχώς όμως, όταν άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία, κατάφερε να ξεπεράσει τις ψευδαισθήσεις της και απέκτησε τελικά μια φυσιολογική ζωή.

«Ζούσα με φόβους 24 ώρες το 24ωρο. Φοβόμουν ότι θα διέπραττα κάποιες παιδεραστικές πράξεις χωρίς να το καταλαβαίνω. Οι σκέψεις και τα οράματα ήταν απόδειξη της αθλιότητάς μου», είχε γράψει η ίδια στο blog της.

υξσρυξσρξ.jpg

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των οραμάτων της έχει για πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Jake Gyllenhaal, τον οποίο είχε δει τυχαία σε ένα μπαρ. Όπως περιγράφει, μέσα από τα μάτια της, το κεφάλι του Gyllenhaal είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο… αιδοίο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top