Μουσουλμάνος στραγγάλισε την 19χρονη κόρη του επειδή έκλεψε προφυλακτικά!

Ήθελαν να την παντρέψουν με Πακιστανό

Μουσουλμάνος στραγγάλισε την 19χρονη κόρη του επειδή έκλεψε προφυλακτικά!

​Την ατίμωση στην οικογένεια του έφερε η 19χρονη κόρη του…. και γι’ αυτό δεν δίστασε να τη στραγγαλίσει με τα ίδια του χέρια!

Ο 51χρονος μουσουλμάνος Ασαντουλά Κχάν από το Πακιστάν, σκότωσε την κόρη του, Λαρίμπ, όταν έμαθε από την αστυνομία, ότι το κορίτσι έκλεψε προφυλακτικά. Η δολοφονία, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις καταθέσεις στο δικαστήριο, δεν έγινε λόγω της κλοπής αλλά επειδή οι γονείς δεν ενέκριναν το αγόρι της. Θεωρούσαν ότι έπρεπε να βρει κάποιον από το Πακιστάν απ’ όπου κατάγονταν!

2CDB33C300000578-3251787-The_court_heard_that_Lareeb_stayed_away_from_the_home_for_severa-m-55_1443438081877.jpg
Ο πατροκτόνος ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια πως στραγγάλισε την κόρη του, επειδή έπρεπε να παντρευτεί όποιον θα διάλεγε ο ίδιος και η μητέρα της, Σάζια. Αφού την στραγγάλισε, την έντυσαν με τα ρούχα της, την μετέφεραν με αναπηρική καρέκλα στο αυτοκίνητο τους και την πήγαν σε χαντάκι για να τη θάψουν!

Η οικογένεια μένει στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας. Την μικρότερη κόρη, την 14χρονη Νάιδα, είχαν φροντίσει να τη στείλουν οι γονείς σε συγγενικά τους πρόσωπα, το βράδυ της δολοφονίας.

Την ίδια ��ρα, η 41χρονη μητέρα δήλωσε στο δικαστήριο καταπιεσμένη στο πλευρό του συζύγου της, λέγοντας πως δεν μπορούσε να σώσει την κόρη της. «Δεν μπορούσα να τον σταματήσω. Δεν είχα τη δύναμη να τον πολεμήσω. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Η Λαρίμπ είχε μείνει έξω από το σπίτι αρκετά βράδια και είχε σταματήσει να φορά τη μαντήλα. Μια μέρα μας ήρθε γράμμα από την αστυνομία πως την είχαν πιάσει στην προσπάθειά της να κλέψει προφυλακτικά. Τότε έγινε σαφές ότι είχε σεξουαλικές επαφές».

2CBEA23800000578-3251787-image-a-1_1443431126350.jpg
Ωστόσο, η κατάθεση της 14χρονης αδελφής του θύματος, ήρθε να διαψεύσει τα λεγόμενα της μητέρας τους. «Ήταν τόσο αυστηρή όσο ο πατέρας. Η μητέρα μου δεν ήταν καταπιεσμένη. Μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει. Μας χτυπούσε με ένα ραβδί. Δεν μας επιτρεπόταν να μιλάμε για το αγόρι της Λαρίμπ. Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα πρέπει με τη βία να παντρευτεί στο Πακιστάν» κατέθεσε η Νάιδα, αγνοώντας τη μητέρα της όταν εκείνη της άπλωσε τα χέρια.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο και η δίκη συνεχίζεται.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top