Ο Ολάντ πήγε… Μπροντγουέι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον περιτριγυρισμένο από αιθέριες υπάρξεις

Ο Ολάντ πήγε… Μπροντγουέι (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αδυναμία του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στο γυναικείο φύλο εί��αι γνωστή. Γι' αυτό και δεν μας έκανε εντύπωση, ότι στο πλαίσιο των συναντήσεών του για τον ΟΗΕ, βρήκε χρόνο για ένα...περίπατο στη διάσημη νεοϋορκέζικη λεωφόρο του Μπρόντγουεϊ, όπου και βρέθηκε περιτριγυρισμένος από εντυωσιακές γυναίκες!
ρδτηδρη.jpg

Μεταξύ μιας ομιλίας του στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης και μιας διμερούς συνάντησης με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Ταμάμ Σαλάμ, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους μετέβη στο Μπρόντγουεϊ για να επισκεφθεί το "Best of France", μια υπαίθρια έκθεση για την προώθηση της Γαλλίας στο εξωτερικό.

Ενώ ξεναγείτο στα περίπτερα που ήταν αφιερωμένα στον τουρισμό, τα είδη υψηλής τεχνολογίας και τη γαστρονομία, ο Ολάντ έβγαζε… selfies με τους Αμερικανούς που του το ζητούσαν, πρόθυμος να ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία τους, παρά τη μεγάλη ανησυχία των υπηρεσιών ασφαλείας.

ρδτηδρτη.jpg

Συνοδευόμενος από την υπουργό Οικολογίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ο Ολάντ σταμάτησε στο περίπτερο του Μουλέν Ρουζ, του διάσημου καμπαρέ του Παρισιού και περιχαρής έλαβε θέση για να φωτογραφηθεί ανάμεσα στις χορεύτριες που είχαν στο κεφάλι τους μέχρι και… κόκκινα φτερά!

δρτηδτρη.jpg

Σημειώνουμε ότι ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος ανακοίνωσε χθες τις πρώτες γαλλικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, αναμένεται να μιλήσει σήμερα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην οποία μετέχουν περίπου 170 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψή του στο Μπρόντγουεϊ!

Φωτογραφίες: Reuters
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top