ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δασκάλα αποκάλεσε… «σατανά» έναν 4χρονο γιατί γράφει με το αριστερό

Έμεινε κάγκελο η μητέρα του όταν διάβασε το σημείωμα που της έστειλε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δασκάλα αποκάλεσε… «σατανά» έναν 4χρονο γιατί γράφει με το αριστερό

​Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της η μητέρα του τετράχρονου Zayde Sands από την Οκλαχόμα, όταν μια μέρα που γύρισε ο μικρός από το νηπιαγωγείο διάβασε ένα σημείωμα από την δασκάλα του, στο οποίο απαιτούσε να μην επιστρέψει το παιδί στο σχολείο.

Στο σημείωμά της, η δασκάλα αποκαλούσε τον μικρούλη «διάβολο», «σατανικό», «κακό» και «άτυχο» και όλα αυτά γιατί πολύ απλά ο Zayde είναι αριστερόχειρας.

Η απίστευτη εκπαιδευτικός, τόνιζε επίσης ότι και ο διάβολος ήταν αριστερόχειρας και ότι έχει μπει μέσα στο παιδί και δεν τον αφήνει να γράψει με το δεξί.

Zayde-Sands.jpg

Η μητέρα του Zayde είχε παρατηρήσει ότι ο γιος της είχε αρχίσει να γράφει με το δεξί, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τον λόγο. Όταν όμως τον ρώτησε, ο μικρός της είπε ότι το να γράφει κάποιος με το αριστερό είναι κακό, όπως του είπε η δασκάλα του.

Φυσικά με το που έμαθε την αλήθεια πήγε στο σχολείο για να ζητήσει το λόγο.

«Είναι τρελό, το ότι η ίδια του η δασκάλα τον παρομοίασε με διάβολο, επειδή μόνο και μόνο γράφει με το αριστερό χέρι. Και τελικά, ��εν έγινε καμία επίπληξη στη δασκάλα, που φέρθηκε τόσο λάθος στον γιο μου», είπε η μητέρα του 4χρονου, ο οποίος δεν πηγαίνει πλέον στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top