ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ βίντεο: Αστυνομικός εκτέλεσε εν ψυχρώ παράλυτο Αφροαμερικανό (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ βίντεο: Αστυνομικός εκτέλεσε εν ψυχρώ παράλυτο Αφροαμερικανό (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

​Οργή και θυμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας… Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Αφρομαερικανό, ο οποίος ήταν παράλυτος.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, στην πολιτεία ��ου Ντελαγουερ. Μάλιστα, ένας περιστατικός κατέγραψε τη… δολοφονία του άτυχου 28χρονου Τζέρεμι Μακ Ντόουλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ήθελε να αυτοκτονήσει… Κάτοικοι κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Ένας αστυνομικός τον πλησίασε και του φώναξε να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να πετάξει το όπλο.

Εντός λίγων δευτερολέπτων πλησίασαν μερικοί ακόμη αστυνομικοί. Τότε, ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να στηριχτεί με τα χέρια του στο αναπηρικό καροτσάκι! Αυτό ήταν αρκετό για τους αστυνομικούς ώστε να ανοίξουν πυρ και να τον σκοτώσουν!

Η οικογένεια του κάνει λόγο για «εκτέλεση» και υποστηρίζει ότι εάν οι αστυνομικοί ήθελαν να τον ακινητοποιήσουν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιου είδους αναισθητικό όπλο, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο αυτόπτης μάρτυρας!

Την υπόθεση έχει αναλάβει κρατική υπηρεσία της πολιτείας του Ντέλαγουερ, αρμόδια να ερευνά όλα τα περιστατικά θανάσιμου τραυματισμού από αστυνομικούς.

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο - ντοκουμέντο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top