Το δίλημμα που κανένας γονιός δεν θα ήθελε να έχει: Η περιπέτεια των πιο γλυκών τριδύμων

Η ιστορία που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση κι ένα δίλημμα που κανένας γονιός δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει, βρέθηκαν οι Chloe Dunstan και ο σύζυγός της Rohan από την Αυστραλία.
υιοίοόθι.jpg
Όπως αναφέρει η Daily Mail, κανονικά η Chloe θα έπρεπε πριν από δύο ημέρες να φέρει στον κόσμο τα τρίδυμά της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πολύ πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού, βρέθηκε μπροστά σε ένα σοβαρό δίλημμα.
Έπρεπε να επιλέξει: να κρατήσει τα δύο από τα τρία έμβρυα μέσα της χάνοντας την αγέννητη κόρη της που δεν έπαιρνε επαρκές οξυγόνο και δεν τρεφόταν επαρκώς ή να γεννήσει πρόωρα στις 28 εβδομάδες- διαχέοντας τον κίνδυνο ΚΑΙ στ�� τρία μωρά της. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή!
Τελικά επέλεξε να γεννήσει πρόωρα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά κι έτσι στις 3 Ιουλίου και μετά από 11 εβδομάδες στο νοσοκομείο, η 22χρονη και ο 26χρονος σύζυγός της καλωσόρισαν τα τρίδυμά τους: Τον Henry, τον Rufus και τη μικρή Pearl.
ύιούιο΄υοι.jpg
«Νιώθω ένοχη που γέννησα πρόωρα τα αγόρια ενώ αναπτύσσονταν τόσο καλά μέσα μου», δήλωσε η νεαρή μητέρα στη Daily Mail. «Αλλά αν δεν γεννούσα τότε η Pearl θα είχε πεθάνει ��ι έτσι δεν το μετανιώνω. Θυμάμαι πως υπήρχε η επιλογή να την αφήσω να κάνει την πορεία της ώστε να συνεχίσουν να μεγαλώνουν τα αδέλφ��α της δυνατά και υγιή και να έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Αλλά τώρα που την έχω εδώ η καρδιά μου πονά και μόνο στη σκέψη να μην την έχουμε στη ζωή μας», πρόσθεσε.
Η γέννα των τριδύμων προφανώς δεν ήταν εύκολη.
ύόυι.jpg
«Η Pearl είχε πρόβλημα στην καρδιά, πνευμονική αιμορραγία, ένα μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλ�� και μια σοβαρή λοίμωξη- υπήρχαν μέρες που δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρει, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες που ανέπνεε με υποστήριξη», θυμάται η μητέρα της και συμπληρώνει «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το μέλλον των παιδιών ακριβώς αλλά και τα τρία είναι δυνατά και υγιή χωρίς προβλήματα. Η Pearl παίρνει ακόμα ένα σωρό φάρμακα, ενώ και οι τρεις θα επισκεφθούν αρκετές φορές τους γιατρούς τους επόμενους μήνες».
ίούι.jpg
Η περιπέτεια των τριδύμων έγινε θέμα στα social media της Αυστραλίας και η σελίδα της μητέρας τους στο Instagram (από πού προέρχονται και οι εικόνες με τα τρίδυμα που βλέπετε) έχει περισσότερους από… 45.000 φανατικούς followers!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top