Παρήγγειλε πίτσα κι όταν άνοιξε το κουτί… βρήκε 1.300 δολάρια σε μετρητά!

Έκανε λάθος ο εργαζόμενος που έκανε τη διανομή

Παρήγγειλε πίτσα κι όταν άνοιξε το κουτί… βρήκε 1.300 δολάρια σε μετρητά!

​Ένα φοβερό περιστατικό συνέβη στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας, όταν άνδρας παρήγγειλε πίτσα από γνωστή αλυσίδα και αντ’ αυτής…. παρέλαβε 1.300 δολάρια σε μετρητά!

Ο Μάικ Βέγκας σκεφτόταν να μείνει στο σπίτι κι έτσι παρήγγειλε μία πίτσα και μερικές φτερούγες κοτόπουλου. Ο μπάρμαν κλήθηκε τελικά στη δουλειά κι έτσι αφού έφαγε ένα κομμάτι πίτσα, έβαλε τα κουτιά στο ψυγείο.

«Ήμουν στη δουλειά και όταν κοίταξα το τηλέφωνο μου είδα αρκετές κλήσεις από άγνωστο αριθμό. Τελικά ήταν ο άντρας που έκανε τη διανομή στην πιτσαρία» αναφέρει ο Βέγκας και προσθέτει:
«Όταν γύρισα σπίτι και άνοιξα το κουτί με τις φτερούγες κοτόπουλου, έκπληκτος είδα ότι μέσα σ’ αυτό υπήρχαν 1.300 δολάρια!».
pizza.jpg
Ο οδηγός είχε ακόμη μία παράδοση, να καταθέσει κάποια χρήματα σε τράπεζα. Για ασφάλεια, τα έβαλε σε ένα άδειο κουτί αλλά φαίνεται πως το μπέρδεψε με τα κουτιά των παραγγελιών.
«Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, έντιμοι άνθρωποι είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές τις μέρες», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της αλυσίδας καταστημάτων πίτσας, Ζία Mουμτάζ και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον Βέγκας:
«Ακριβώς για να σας ευχαριστήσω, θα σας προσφέρουμε δωρεάν πίτσα για έναν ολόκληρο χρόνο».
πηγή: abc7news.com
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top