Έγινε VIRAL: η νύφη άφησε τον γάμο και πήγε να δώσει το φιλί τ��ς ζωής

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

Έγινε VIRAL: η νύφη άφησε τον γάμο και πήγε να δώσει το φιλί της ζωής

​Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η Guo Yuanyuan, η οποία άφησε τον γάμο της για να σώσει μια ανθρώπινη ψυχή!

671O9GL6.jpg
Συγκεκριμένα την ώρα που έβγαζε τις καθιερωμένες φωτογραφίες μετά το γάμο της, διέκοψε τη συγκινητική στιγμή και πήγε να βοηθήσει έναν άνδρα που υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που κολυμπούσε.

H7I9ZLWN.jpg
Οι παρευρισκόμενοι τον έσυραν στην ακτή και η όμορφη νύφη, η οποία είναι νοσοκόμα, έτρεξε αμέσως κοντά του προσπαθώντας με το φιλί της ζωής και με συμπίεση στο στήθος να τον επαναφέρει στη ζωή. Για περίπου 20 λεπτά προσπαθούσε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον άτυχο άντρα. Παρ' όλα αυτά η νύφη κέρδισε τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων και ονομάστηκε ''η πιο όμορφη νύφη''.

UA70VU7B.jpg
«Η κοπέλα έδειξε ευθύνη και επαγγελματισμό, παρά το ότι παντρευόταν εκείνη τη στιγμή» και «πολλά μπράβο για την κοπέλα και τον τυχερό σύζυγό της, πολλές ευχές για το γάμο της πιο όμορφης νύφης», είναι ορισμένα από τα σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο που ήθελαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τη νεαρή νοσοκόμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top