ΦΩΤΟ: 38χρονη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε μέσω Skype- Συναντήθηκαν κι έμεινε έγκυος

Είναι μητέρα δύο παιδιών

ΦΩΤΟ: 38χρονη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε μέσω Skype- Συναντήθηκαν κι έμεινε έγκυος

​Τον έρωτα στα μάτια ενός 19χρονου βρήκε μια 38χρονη από την Νότια Ουαλία, τον οποίο γνώρισε μέσω Skype.

Η Άνγκαρντ Λόβερινγκ συνομιλούσε για λίγο καιρό με τον Λόρικ Μπούλοκ από την Τζαμάικα, όταν αποφάσισε να πάρει άδεια από τη δουλειά της και να πάει να τον συναντήσει…

Angharad-Bullock.jpg
Και η ιστορία γίνεται ακόμη πιο… «πικάντικη». Μένει στη Τζαμάικα μαζί του για τρεις εβδομάδες! Επιστρέφει πίσω και ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος… Του το λέει και αποφασίζει να το κρατήσει- το παιδί ενός άντρα που είχε δει μια φορά στη ζωή της.

PAY-Angharad-Bullock (1).jpg
Μετά από λίγες μέρες εκείνος θα της στείλει μήνυμα στο οποίο θα της ζητάει να τον παντρευτεί… Εκείνη λέει αμέσως το μεγάλο «ναι» και παίρνει δάνειο 3.000 λιρών για να του εκδόσει βίζα, ώστε να έλθει στη Βρετανία και να ζήσουν μαζί.

Τα χαρτιά του αργούν και εκείνη θα γεννήσει ένα αγοράκι. Όταν ο μικρούλης τους θα γίνει πέντε μηνών, ο 19χρονος θα φτάσει στην Βρετανία, όπου θα δει τη μέλλουσα γυναίκα του για δεύτερη φορά στη ζωή του και το παιδί του για πρώτη.

PAY-Angharad-Bullock.jpg
Λίγες μέρες μετά θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Κάπου εδώ πρέπει να σας πούμε ότι η 38χρονη έχει μια 15χρονη κόρη από τον προηγούμενο γάμο της… δηλαδή είναι 4 χρόνια μικρότερη από τον σύζυγο της. Οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι ενώ δεν έχουν κανένα θέμα με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top