Ούτε στις σαπουνόπερες: Έμαθε ότι έχει τον ίδιο πατέρα με τη… μητέρα της

Το σοκ την οδήγησε στη νευρική ανορεξία

Ούτε στις σαπουνόπερες: Έμαθε ότι έχει τον ίδιο πατέρα με τη… μητέρα της
Την απίστευτη ιστορία της Jodi Cahill από τη Μελβούρνη έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail Australia. Πρόκειται για ένα οικογενειακό μυστικό, όμοιο με αυτά που κάνουν άνω-κάτω τις ζωές ανθρώπων στις σαπουνόπερες. Η Jodi και η μητέρα της είχαν τον ίδιο… πατέρα!
τρυξρ.jpg
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Πριν από τέσσερα χρόνια η Jodi έλαβε ένα γράμμα από τη μητέρα της -με την οποία δεν είχαν πια σχέσεις- στο οποίο της αποκάλυπτε το μυστικό που εκείνη κουβαλούσε για τρεις δεκαετίες: Η Jodi είχε συλληφθεί σε βιασμό της μητέρας της από τον παππού της.
υθιλυθ.jpg
«Έλαβα το πρώτο γράμμα χωρίς καμία προειδοποίηση. Έπειτα από αυτό φοβόμουν για εβδομάδες να ελέγξω την αλληλογραφία μου. Η μητέρα μου μου έγραφε συνέχεια», περιγράφει η Jodi.
«Βασικά μου έγραψε: ώρα να σου πω την αλήθεια για το ποιος ήταν ο πατέρας σου, εγώ κι εσύ έχουμε τον ίδιο πατέρα. Κι εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω», λέει και στη συνέχεια εκμυστηρεύεται πως το σοκ για την ίδια ήταν τεράστιο «Ήμουν σε σοκ, ένιωθα αηδία. Εκείνη τη νύχτα επιχείρησα να πηδήξω από μία γέφυρα, δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτά τα νέα».
τυξτρυξ.jpgτρυξρεευξ.jpg
Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη, η ζωή της Jodi άλλαξε ραγδαία. Σταμάτησε να τρώει και τελικά διαγνώστηκε με νευρική ανορεξία! «Σταδιακά σταμάτησα να τρώω, έφτασα τα 46 κιλά. Με καθαρτικά ένιωθα πως καθάριζα τον οργανισμό μου, ένιωθα καλά όταν ένιωθα άδεια. Εστίαζα την προσοχή μου στο πόσο άδειο ήταν το στομάχι μου. Έφτασα τα 34 κιλά», περιγράφει η ίδια.
ξρρ.jpg
«Κάθε μέρα είναι δύσκολη. Όλα είναι στο μυαλό: μπορεί να έχεις τους καλύτερους γιατρούς και τους καλύτερους φίλους αλλά αν δεν μισείς τη νευρική ανορεξία όσο μισείς τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις να τη νικήσεις», τονίζει δίνοντας ένα μάθημα σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν με το «τέρας» της ανορεξίας εκεί έξω!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top