ΘΡΙΛΕΡ σε αεροπλάνο- Πτηνό μπλέχτηκε στην τουρμπίνα και το φτερό πήρε φωτιά

"Οι επιβάτες έβλεπαν το τέλος τους να έρχεται..."

ΘΡΙΛΕΡ σε αεροπλάνο- Πτηνό μπλέχτηκε στην τουρμπίνα και το φτερό πήρε φωτιά

Με κομμένη την ανάσα αποβιβάστηκαν οι 144 επιβάτες, από το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση Βαρκελώνη προς το Μάντσεστερ.

Πανικόβλητοι παρακολουθούσαν επί 15 λεπτά, τον πιλότο να κάνει κύκλους στον αέρα, ενώ το αριστερό φτερό του αεροπλάνου είχε τυλιχθεί στις φλόγες!

Παιδιά έκλαιγαν και τσίριζαν, άλλοι έβαλαν τα κλάματα, αποχαιρετώντας ο ένας τον άλλο. Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί, ούτε οι αεροσυνοδοί. Το μόνο που άκουσαν οι επιβαίνοντες ήταν ένας ��υνατός θόρυβος. Στη συνέχεια ακολούθησαν έντονοι κραδασμοί.
Ο πιλότος έβγαλε σήμα εκτάκτου κινδύνου και προσπαθούσε να καθησυχάσει τους επιβάτες, λέγοντας τους ότι αναβάλλεται η προσγείωση για κάποια λεπτά.
«Ο πιλότος μας ανακοίνωσε πως για το επόμενο 15λεπτο θα είχαμε πρόβλημα, εξαιτίας ζημιάς στον τροχό. Και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να προσγειωθούμε, ξαφνικά βλέπω να ανεβαίνουμε ξανά στον ουρανό και να κάνουμε κύκλους» είπε ο Σάιμον Χάμπσον, που αν και φοβόταν, έβγαζε βίντεο το φτερό καθ' όλη τη διάρκεια της φωτιάς.
Τελικά, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, μετά το σοκ που υπέστησαν. Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι πτηνό μπλέχτηκε στην τουρμπίνα, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες το αριστερό φτερό.
πηγή: mirror.co.uk
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top