Φάρσες με τους δολοφόνους-κλόουν που θα σε κάνουν να βλέπεις εφιάλτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η… σκοτεινή πλευρά των αγαπημένων μας animateur

Φάρσες με τους δολοφόνους-κλόουν που θα σε κάνουν να βλέπεις εφιάλτες (ΒΙΝΤΕΟ)
Τους χαρούμενους κλόουν που ξέρατε να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι να τους ξεχάσετε! Οι DM Pranks, γνωστοί ως οι πιο τρομακτικοί κλόουν στον κόσμο, επέστρεψαν με τα πιο δυνατά τους κόλπα.

Ο φαρσέρ Matteo Moroni ένωσε τις δυνάμεις του με τον ιδιοκτήτη του θεματικού πάρκου Fright Dome, Jason Egan και από κοινού κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους. Ταξίδεψε με τον ξάδερφό του Bryan και την ομάδα του, συμπεριλαμβανομένων κάποιων ηθοποιών του Fright Dome, στο Λας Βέγκας και έπιασαν αμέσως δουλειά.

τηδρηθτρδ.jpg
«Ήθελα να κάνω μερικά πράγματα με διαφορετικό και πιο επαγγελματικό τρόπο», δήλωσε ο Matteo Moroni στην Dailymail. Στο βίντεο "Killer Clown 6 - Επεισόδια από το Λας Βέγκας" που βλέπετε παραπάνω, οι τρομακτικοί κλόουν κρύβονται σε ένα πρατήριο βενζίνης και περιμένουν μια γυναίκα να παρατηρήσει τον ηθοποιό που βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα.

Οι αντιδράσεις; Απίστευτες! Δείτε το βίντεο με την τρομερή φάρσα! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top