ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ στη Γιούτα των ΗΠΑ: 16 νεκροί -ΒΙΝΤΕΟ

Στην Καλιφόρνια χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών!

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ στη Γιούτα των ΗΠΑ: 16 νεκροί -ΒΙΝΤΕΟ
​Βιβλική καταστροφή στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών από ξαφνικές, σφοδρές πλημμύρες με νεκρούς και τραυματίες. Την ίδια ώρα στην Καλιφόρνια, χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών!
Η γυναίκα που τραβάει το βίντεο που βλέπετε, ξεσπά σε λυγμούς : «Το φορτηγάκι.. Θεέ μου! Αναποδογύρισε.. Ω! Όχι!».
Ένα αγριεμένο ποτάμι νερού και λάσπης παρασύρει τρία αυτοκίνητα στο Χίντεϊλ της Γιούτα, ενώ μέσα υπάρχουν τρεις γυναίκες και δώδεκα παιδιά! Μόνο τρία παιδιά σώθηκαν, κι ένα άτομο αγνοείται.
«Το αγοράκι που είχε βγει, στεκόταν εκεί… Σκούπισε τη λάσπη από το πρόσωπό του και είπε "Θα βοηθήσετε εμένα και τη μητέρα μου; Είπα "ναι"» παραδέχεται στην κάμερα αυτόπτης μάρτυρας.
Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν τρία κορίτσια από τα παράθυρα λίγο πριν τα νερά παρασύρουν το ένα αυτοκίνητο.
Τρεις άνθρωποι που είχαν πάει για πεζοπορία στον εθνικό δρυμό Ζάιον, βορειο-ανατολικά του Λας Βέγκας έχασαν τη ζωή τους όταν ο χείμαρρος που σχηματίστηκε από σφοδρή βροχόπτωση εισέβαλε ξαφνικά στο φαράγγι Κίχολ. Άλλοι τέσσερις αγνοούνται. Οι αρχές μιλούν για τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων ετών.
Στη Βόρεια Καλιφόρνια, οι χιλιάδες άνθρωποι που είχαν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις φονικές πυρκαγιές, επιστρέφουν και βρίσκουν στάχτες. Τουλάχιστον μια γυναίκα έχασε τη ζωή της. Τα μέτωπα που δεν έχουν τεθεί ακόμη υπό έλεγχο απειλούν κι άλλες κατοικίες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top