ΚΟΒΕΙ την ανάσα: Τρένο συγκρούεται με σχολικό λεωφορείο που έχει μέσα 60 μαθητές!

ΔΕΙΤΕ τι έγινε

​Την ανάσα κόβει το βίντεο που δείχνει ένα τρένο να πέφτει πάνω σε ένα σχολικό λεωφορείο με 60 μαθητές! Ωστόσο, τα παιδιά από θαύμα σώθηκαν, αφού ο οδηγός πρόλαβε να τα κατεβάσει.

Το περιστατικό έγινε στην Γερμανία κοντά στην πόλη Hedendorf, 30 χιλιόμετρα βόρεια του Αμβούργου. Και πραγματικά σοκάρει, αν αναλογιστούμε τ�� θα μπορούσε να είχε γίνει αν όλα είχαν καθυστερήσει για ελάχιστα λεπτά.

Αν δηλαδή ο οδηγός του λεωφορείου το οποίο έμεινε ακίνητο πάνω στις γραμμές δεν είχε την πρόνοια αλλά και τον χρόνο να εκκενώσει το όχημα και να σώσει από βέβαια θάνατο πολλούς από τους 60 μαθητές που μετέφερε.

Παρ' όλα αυτά δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει τις αρχές των σιδηροδρόμων της περιοχής. Και έτσι το τρένο υψηλής ταχύτητας που έφθασε δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο ακινητοποιημένο λεωφορείο, καταστρέφοντάς το σχεδόν ολοσχερώς.

Οι μαθητές παρακολουθούν τρομαγμένοι την όλη σκηνή, με το τρένο να πλησιάζει κορνάροντας και την τον κρότο από την σύγκρουση να είναι πραγματικά ανατριχιαστικός.

Οι αρχές ερευνούν τις αιτίες που το λεωφορείο του 23χρονου οδηγού ακινητοποιήθηκε πάνω στην διάβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top