ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ: Ήθελε να πουλήσει το ΝΕΦΡΟ του για να αγοράσει… iPhone!

Ψύχωση με την τεχνολογία και τα gadgets

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ: Ήθελε να πουλήσει το ΝΕΦΡΟ του για να αγοράσει… iPhone!

​Το να έχει κάποιος κόλλημα με την τεχνολογία είναι αποδεκτό και καθόλου κατακριτέο… το να δίνει όμως το νεφρό του για να αγοράσει ένα κινητό είναι τουλάχιστον ανησυχητικό! Και αν νομίζετε ότι αυτά δεν συμβαίνουν στα αλήθεια, η ιστορία που ακολουθεί θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.

Ένας άντρας από την Κίνα ονόματι Βου, ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα iPhone 6s. Αντιμετώπιζε όμως ένα σημαντικό πρόβλημα. Δεν είχε τα χρήματα να το αγοράσει. Τότε, ένας γνωστός, ο Ουάνγκ, του πρότεινε να δώσει το ένα του νεφρό, ώστε να πάρει τα λεφτά που χρειαζόταν.

Εκείνος το σκέφτηκε και αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη λύση! Οι δύο τους επικοινώνησαν με έναν μεσάζοντα στη μαύρη αγορά και κανόνισαν συνάντηση μαζί του για τις λεπτομέρειες. Ο μεσάζοντας του είπε πως πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις στο νοσοκομείο του Ναντζίνγκ. Το ραντεβού κανονίστηκε, αλλά όταν έφτασε η ώρα της συνάντησης, εκείνος δεν εμφανίστηκε.

Προφανώς το μετάνιωσε. Ο γνωστός του, ο οποίος του είχε προτείνει τη συγκεκριμένη λύση, επέμενε να συνεχίσουν το σχέδιό τους και να το ολοκληρώσουν. Τότε, το θύμα απευθύνθηκε στην αστυνομία, προκειμένου να βάλει ένα τέρμα σε αυτή την ιστορία. Και έβαλε…

Ο γνωστός του... εξαφανίστηκε, με την αστυνομία, η οποία τον αναζητάει, να πιστεύει ότι πρόκειται για μέλος κυκλώματος εμπορίας οργάνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top