Roxxy: Έρχεται το πρώτο ρομπότ του… σεξ

Στο τέλος του έτος η εταιρεία True Companion θα το έχει λανσάρει

Τα μάθατε τα νέα; Η εταιρεία True Companion λανσάρει μια διαφορετική… κούκλα για τους μοναχικούς ανθρώπους που ψάχνουν σύντροφο. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι έως το τέλος του έτους θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο στα χρονικά ρομπότ του σεξ για άνδρες. Και το όνομα αυτής… "Roxxy"!
Οι σχεδιαστές της προγραμματίζουν τη «Roxxy» έτσι ώστε να μαθαίνει από την εμπειρία της και -χάρη στους αλγόριθμους της τεχνητής νοημοσύνης της- να βελτιώνει συνεχώς τις γνώσεις και τη… συμπεριφορά της. Τελικός στόχος; Να μιλάει στον ιδιοκτήτη-σύντροφό της και να μαθαίνει τι του αρέσει και τι όχι.
Η είδηση αυτής της κυκλοφορίας, χαροποιείσαι φυσικά μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού, ωστόσο υπήρξε ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι που εξοργίστηκε με την εν λόγω «εφεύρεση». Σύμφωνα με το BBC, έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται μια σχετική καμπάνια από τους πολέμιους τέτοιων ρομπότ.

Η επικεφαλής της καμπάνιας, δρ Κάθλιν Ρίτσαρντσον του Πανεπιστημίου του Λέστερ της Βρετανίας, δήλωσε ότι η αξιο��οίηση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία ρομαντικών και σεξουαλικών συντρόφων είναι «περιττή και ανεπιθύμητη». Ωστόσο, οι υπέρμαχοι τέτοιων μηχανών αντιτείνουν ότι υπάρχει ανάγκη και ζήτηση για τέτοια «προϊόντα».
Ξεχάστε λοιπόν τις μέχρι τώρα... «βαρετές» φουσκωτές κούκλες του εμπορίου. Έρχεται η Roxxy!