AΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ο ύποπτος για το φόνο καθηγητή κοινωνικών επ��στημών

Προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό

AΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ο ύποπτος για το φόνο καθηγητή κοινωνικών επιστημών

​Νεκρός είναι ο καθηγητής κοινωνικών επιστημών του πανεπιστημίου Delta State του Μισισίπι, Σάνον Λαμπ, ο οποίος ήταν ύποπτος για το φόνο ενός συναδέλφου του και μίας γυναίκας.

Ο Λαμπ έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοκτόνησε, όταν τον στρίμωξε η αστυνομία σε ένα φανάρι, μετέδωσε το WALA-TV.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει εδώ και σχεδόν μια ημέρα ανθρωποκυνηγητό κατά του Λαμπ σε σχέση με το χθεσινό φόνο του 39χρονου Ίθαν Σμιθ, ενός επίκουρου καθηγητή αμερικανικής ιστορίας στο πανεπιστήμιο Delta State, όπως και μιας γυναίκας, με την οποία μοιραζόταν ένα σπίτι, σε μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 480 χιλιομέτρων από το Delta State.

Νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές σύστησαν στους φοιτητές και το προσωπικό να μείνουν στα οικοτροφεία τους και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα ενώ διεξαγόταν η έρευνα στον χώρο του πανεπιστημίου. Επιπλέον, τα κοντινά πανεπιστήμια τέθηκαν από την αστυνομία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Γκάρι Τζένινγκς, συνάδελφος στο ίδιο πανεπιστήμιο, είπε σε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Reuters ότι ο Σμιθ ήταν εξαιρετικός επιστήμονας και χαρισματικός καθηγητής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top