ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Νύφη έκανε τον γαμπρό να… αιωρείται στον πρώτο χορό τους μετά τον γάμο

Το απίστευτο κόλπο που άφησε τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Νύφη έκανε τον γαμπρό να… αιωρείται στον πρώτο χορό τους μετά τον γάμο

Όλοι οι γάμοι έχουν μια… «μαγεία», αλλά ο γάμος που θα δείτε παρακάτω ήταν… κυριολεκτικά μαγικός, αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους!

Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από την νύφη και τον γαμπρό, οι οποίοι επεφύλασσαν μια απίστευτη έκπληξη σε συγγενείς και φίλους μετά τη γαμήλια τελετή.

magic-wedding-dance (1).jpg
Όπως θα δείτε και στο video, αρχικά η Τζίλιαν Σίπκινς και ο Τζάστιν Γουίλμαν ξεκινάνε να χορεύουν όπως όλα τα ζευγάρια στον πρώτο τους χορό μετά τον γάμο, επιλέγοντας το τραγούδι «I Put a spell on you».

magic-wedding-dance (2).jpg
Στη συνέχεια όμως ο χορός καταλήγει σε show μαγείας, αφού η νύφη καταφέρνει να κάνει τον γαμπρό να αιωρείται, αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους, οι οποίοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Όχι το ζευγάρι δεν έχει τίποτα υπερφυσικές ικανότητες, απλά ο γαμπρός είναι μάγος στο επάγγελμα, και έμαθε στην νύφη (που επαγγέλλεται φωτογράφος) κάτι… κολπάκια για την ημέρα του γάμου τους.

magic-wedding-dance.jpg
Η Τζίλιαν και ο Τζάστιν που γνωρίστηκαν πριν δυο χρόνια σε φιλανθρωπικό event του Xόλιγουντ, ανέβασαν στη συνέχεια το video στο You Tube, και έμειναν έκπληκτοι από τα views, καθώς έγινε viral, φτάνοντας σχεδόν το ένα εκατομμύριο (views)!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top