Η απάντηση του πατέρα του Αϊλάν: «Είναι όλα ψέματα, δεν οδηγούσα το σκάφος»

Είναι ολομόναχος στην ζωή αφού έχασε όλη του την οικογένεια

Η απάντηση του πατέρα του Αϊλάν: «Είναι όλα ψέματα, δεν οδηγούσα το σκάφος»

​Τον χειρότερο εφιάλτη του ζει ο Αμπντουλάχ Κουρντί, ο πατέρας του αδικοχαμένου 3χρονου Αϊλάν, η φωτογραφία του οποίου είχε κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να λυγίσει…

Ο Αμπντουλάχ είναι απαρηγόρητος καθώς οι δύο γιοί και η γυναίκα του πέθαναν… κυνηγώντας ένα καλύτερο μέλλον!

Τώρα όμως ζητά να τον αφήσουν να θρηνήσει, διαψεύδοντας τις εις βάρος του καταγγελίες ότι οδηγούσε το σκάφος και ήταν ο ίδιος διακινητής.

Την Παρασκευή όπως σας γράψαμε, με δηλώσεις της, μία γυναίκα που βρισκόταν πάνω στο μοιραίο σκάφος, η Ζαϊνάμπ Αμπάς, υποστήριξε ότι ο υπαίτιος της τραγωδίας με τον Αϊλάν και τον 5χρονο αδερφό του, Γκαλίπ, είναι ο ίδιος ο πατέρας του.

«Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο» δήλωσε σε αυστραλιανό δίκτυο η γυναίκα, η οποία έχασε δύο από τα παιδιά της στο τραγικό ναυάγιο.

Η Αμπάς εξήγησε στο Channel Ten πως ο Κουρντί είχε επιταχύνει, παρά την παράκλησή της να ελαττώσει ταχύτητα, γιατί φοβόταν.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα διέψευσε τις δηλώσεις του άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως στο τιμόνι του σκάφους βρισκόταν ένας Τούρκος που τους εγκατέλειψε, όταν η μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, όταν όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό, ο Κουρντί την παρακάλεσε «να μην τον καταγγείλει».

Μιλώντας σήμερα στην Daily Mail και απαντώντας σε αυτές τις κατηγορίες, ο Αμπντουλάχ Κουρντί τα αρνήθηκε όλα και απέρριψε τις δηλώσεις της γυναίκας.

«Το σκέφτηκα να οδηγήσω το σκάφος, αλλά δεν το έκανα. Είναι όλα ψέματα. Γνωρίζω ότι υπήρχε μια οικογένεια Ιρακινών στο σκάφος και δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά η Ζαϊνάμπ. Υπέφερε κι εκείνη όπως εγώ -έχασε τα παιδιά της, έχασα τα παιδιά μου».

«Έχω τρεις τάφους μπροστά μου και δεν έχω πια κανέναν στη ζωή» συμπλήρωσε ο πατέρας του Αϊλάν και του Γκαλίπ, ο οποίος, στο ναυάγιο στις ακτές της Αλικαρνασσού, έχασε και τη σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top