Υπάρχει ΑΓΑΠΗ εκεί έξω: Γεράκος περιμένει τη γυναίκα του στο αεροδρόμιο με λουλούδια (βίντεο)

Έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες

​Ο έρωτας δεν έχει ηλικία και αυτό το βίντεο είναι η τρανή απόδειξη! Σε μια εποχή που οι σχέσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο… δύο ηλικιωμένοι παραδίδουν μαθήματα πραγματικής αγάπης!

upl55f1951782f71.jpg
Ο 80χρονος Μπέρνι Μάιλς περιμένει με ανυπομονησία, κρατώντας μια ανθοδέσμη την σύζυγο του, Κάρολ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες… Μόλις τη βλέπει την αγκαλιάζει σφιχτά και της δίνει ένα μεγάλο φιλί.

Κάποιος τράβηξε το γλυκό περιστατικό σε βίντεο και το ανέβασε στο YouTube. Στην συνέχεια έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 60 εκατομμύρια κλικ.

upl55f194f83e1a8.jpg
Η εκπομπή «Inside Edition» έψαξε και βρήκε το όμορφο ζευγάρι, το οποίο δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα το ντόρο που προκάλεσε στο διαδίκτυο.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος όταν την είδα να βγαίνει από την είσοδο. Σκέφτηκα, το μωρό μου είναι πάλι μαζί μου», είπε ο γλυκός ηλικιωμένος, τονίζοντας ότι την περίμενε περίπου μια ώρα…

upl55f1950bb2859.jpg
Εκείνη από την πλευρά της αποκάλυψε την τρυφερή τους ιστορία… Γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια όταν έμειναν και οι δύο χήροι. Παντρεύτηκαν το 2010 και για πρώτη φορά χωρίστηκαν για κάποιες μέρες από τότε που γνωρίστηκαν όταν εκείνη έκανε ένα ταξίδι σε συγγενείς της. Το τι συνέβη ό��αν γύρισε και ανταμώθηκαν και πάλι… το βλέπετε στην οθόνη σας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top