ΟΥΤΕ σε ΑΡΛΕΚΙΝ: Προσποιούταν τον ΑΝΤΡΑ και ξεγέλασε μια φίλη της- Έκανε ΣΕΞ μαζί της 5 φορές

Την έβαζε να φοράει μαντήλι στα μάτια και χρησιμοποιούσε ομοίωμα ανδρικού μορίου

ΟΥΤΕ σε ΑΡΛΕΚΙΝ: Προσποιούταν τον ΑΝΤΡΑ και ξεγέλασε μια φίλη της- Έκανε ΣΕΞ μαζί της 5 φορές

​Μοιάζει με σενάριο ερωτικής ταινίας, ωστόσο συνέβη στα αλήθεια. Η 25χρονη Γκάιλι Νιούλαντ προσποιήθηκε τον άντρα για να «ρίξει» στο κρεβάτι μια παλιά φίλη της και μάλιστα το κατάφερε!

Γκάιλι Νιούλαντ

penis1.jpg

Ας δούμε όμως το σατανικό της σχέδιο… Έφτιαξε ένα ψεύτικο αντρικό προφίλ στο Facebook με το όνομα Και Φόρτσιουν και έκανε add τη φίλη του. Της συστήθηκε ως ένας άντρας με καταγωγή από Φιλιππίνες και από Λατινική Αμερική. Άρχισαν να μιλάνε και της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι.

Αποφάσισαν να συναντηθούν και της ζήτησε να φορέσει ένα μαντήλι στα μάτια της γιατι δεν ήθελε να δει το πρόσωπό του και τις ουλές (από την εγχείρηση). Σε διάστημα 4 μηνών έκαναν σεξ πέντε φορές. Η νεαρή φορούσε ομοίωμα ανδρικού μορίου ώστε το θύμα να μην καταλάβει τίποτα.

ιηθι.jpg
Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν έπειτα από αρκετό καιρό, το θύμα συμπέρανε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και σε μια ερωτική τους συνεύρεση, αφαίρεσε το μαντίλι και ανακάλυψε με φρίκη ότι όχι μόνο ο ερωτικός της παρτενέρ δεν ήταν άντρας, αλλά γυναίκα και μάλιστα μια παλιά της φίλη.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείτε η δίκη της με εκείνη να αρνείται τις κατηγορίες για πέντε σεξουαλικές επιθέσεις, μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top