ΟΡΓΗ: 15χρονη έβαλε το πόδι της στο στόμα βρέφους και ανέβασε την φώτο στα social media!

H φωτογραφία τραβήχτηκε σε σπίτι όπου λειτουργούσε παιδικός σταθμός χωρίς άδεια

ΟΡΓΗ: 15χρονη έβαλε το πόδι της στο στόμα βρέφους και ανέβασε την φώτο στα social media!

​Οργή και θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια 15χρονη από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία τράβηξε μια φωτογραφία ενώ είχε βάλει το δάχτυλο του ποδιού της μέσα στο στόμα ενός βρέφους και την ανέβασε στα social media!

Συγκεκριμένα την φωτογραφία την πόσταρε στο Snapchat, συνοδεύοντάς τη μάλιστα με γελαστά emoticons.

dfsghdf2.jpg
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία τραβήχτηκε σε σπίτι στο Gaffney όπου λειτουργούσε παιδικός σταθμός χωρίς άδεια. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το αν η 15χρονη δούλευε εκεί ή έμενε.

Οργισμένοι γονείς άρχισαν να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία μέχρι που έφτασε και στους γονείς του εικονιζόμενου μωρού, ηλικίας 7 μηνών.

Γείτονες ανέφεραν πως η οικογένεια που ζει στο εν λόγω σπίτι όντως έχει παιδικό σταθμό αλλά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδεια για κάτι τέτοιο. Έτσι άρχισαν να διερευνούν το θέμα οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον νόμο της Νότιας Καρολίνας, ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να έχει άδεια αν φροντίζει ταυτόχρονα περισσότερα από ένα παιδιά με τα οποία δεν συνδέεται με συγγένεια.

«Ήταν αηδιαστικό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα παιδί», δήλωσε φίλη της μητέρας του μωρού και πρόσθεσε: «Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί, κάτι θα πρέπει να γίνει. Η κοπέλα πρέπει να τιμωρηθεί».

Η υπόθεση έφτασε στην Υπηρεσία Εφηβικής Παραβατικότητας, καθώς εμπλέκονται ανήλικοι, και στη συνέχεια δικαστής θα αποφασίσει τι θα γίνει με την καταγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top