Αίσιο τέλος: Βρήκαν το βιολογικό τους παιδί οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο

Οι καταγγελίες της μητέρας δεν ήταν τελικά αβάσιμες

Αίσιο τέλος: Βρήκαν το βιολογικό τους παιδί οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο
Αίσιο τέλος είχε η δραματική ιστορία του ζευγαριού που, όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, κατήγγειλε ότι η γυναικολογική κλινική στο Ελ Σαλβαδόρ όπου γεννήθηκε το μωρό τους, αντάλ��αξε το νεογέννητο παιδί τους με άλλο.
Θυμίζουμε, ότι η άτυχη μητέρα είχε καταγγείλει ότι μολονότι μετά την καισαρική που είχε κάνει, είχε δει ότι το παιδί της ήταν λευκό και ροδαλό και ότι έμοιαζε με τον πατέρα του, το μωρό που της έδωσαν αργότερα, ήταν πιο σκούρο στο χρώμα και δεν θύμιζε σε τίποτα τον άντρα της.
546υ45υ.jpg+
(Η μητέρα με το νεογέννητο μωρό της)
Μετά τις καταγγελίες του Ρίτσαρντ Κάσγουορθ και της Μερσέντες Κασανέλας, οι Αρχές διέταξαν άλλες μητέρες που γέννησαν την ίδια μέρα με την καταγγέλλουσα, να υποβάλλουν τα παιδιά τους σε τεστ DNA. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις αποδείχτηκε ότι το μωρό δεν είναι το πραγματικό παιδί της οικογένειας που το μεγαλώνει και ότι πρόκειται για το μωρό που εδώ και καιρό αναζητά το ζευγάρι που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με την καταγγελία του.
«Έχουμε τον εγγονό μας και μοιάζει με τον γιο μου», δήλωσε περιχαρής ο παππούς του αγοριού.
Μιλώντας σε τοπικά Μέσα για το περιστατικό ο γενικός εισαγγελέας, είπε ότι τα μωρά των δύο ζευγαριών είχαν μπερδευτεί και ότι το καθένα θα επέστρεφε στους νόμιμους γονείς του σε μία ειδική ακροαματική διαδικασία. «Κατανοούμε το οδυνηρό δράμα των δύο οικογενειών. Έχουμε να κάνουμε με δύο παιδιά που ανταλλάχθηκαν», δήλωσε ο εισαγγελέας.
τυηρηυ3.jpg
(Οι γονείς με το μωρό που τους έδωσαν στο νοσοκομείο)

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας που έκανε την καταγγελία είπε ότι πρόκειται προφανώς για ένα τυχαίο μπέρδεμα βρεφών και έκανε έκκληση στο νοσοκομείο να επανεξετάσει τις διαδικασίες του, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο στο μέλλον.
Παρακάτω βλέπετε τους γονείς να φτάνουν εμφανώς συγκινημένοι στο σημείο όπου θα συναντούσαν τον βιολογικό του γιο
τρηυρτηυρτ.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top