ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 22χρονη ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 6 μήνες μετά το βιασμό-Δεν άντεξε

Είχε πέσει σε κατάθλιψη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 22χρονη ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 6 μήνες μετά το βιασμό-Δεν άντεξε

​Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ιστορία της 22χρονης Hannah Stubbs, η οποία αυτοκτόνησε έξι μήνες μετά τον βιασμό από συμφοιτητή της. Η νεαρή κοπέλα είχε πέσει σε κατάθλιψη μην αντέχοντας να θυμάται τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

Το πτώμα της βρέθηκε στο εξοχικό της, με τον παππού της Peter, συνταξιούχο επιχειρηματία, να καταδικάζει το Πανεπιστήμιο Keele στο Staffordshire για ανεπαρκή στήριξη.

2C05D00700000578-3224416-Hannah_Stubbs_pictured_took_her_own_life_at_her_parents_home_in_-m-1_1441576691073.jpg

Μάλιστα δήλωσε πως αποφάσισε να φέρει στη δημοσιότητα την υπόθεση προκειμένου να αποφευχθούν άλλα παρόμοια περιστατικά. Να σημειωθεί ότι, μετά τον βιασμό της, η 22χρονη χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δεν επέστρεψε ποτέ στα μαθήματά της.

Μιλώντας εκ μέρους των γονιών της, Paul, 51, ��αι Amanda, 48, ανέφερε ότι το Πανεπιστήμιο καθυστέρησε να διερευνήσει την υπόθεση και να τιμωρήσει τους δράστες.

Πάντως οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ανακοίνωσαν από το Facebook το θάνατο της κόρης τους:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι η όμορφη κόρη μας Hannah πέθανε σπίτι το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μια μακρά περίοδο μάχης με την κατάθλιψη. Θέλαμε να της δώσουμε τον κόσμο, αλλά τώρα ο Θεός της έδωσε τον παράδεισο».

Πηγή: daily mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top