Νηπιαγωγοί έστηναν fight club κι έβαζαν παιδάκια 4-6 ετών να παλεύουν μεταξύ τους!

Κατέγραφαν τους τσακωμούς και ανέβαζαν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νηπιαγωγοί έστηναν fight club κι έβαζαν παιδάκια 4-6 ετών να παλεύουν μεταξύ τους!

​Μια απάνθρωπη είδηση έρχεται από το Νιου Τζέρσεϊ με εκπαιδευτικούς- τέρατα που έστηναν «λέσχη ξύλου» σε παιδικό σταθμό!

Οι νηπιαγωγοί έβαζαν 12 παιδάκια από 4 έως 6 ετών να παλεύουν μεταξύ τους, στη συνέχεια κατέγραφαν τους τσακωμούς με το κινητό τους και το μοιράζονταν με φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η 22χρονη, η οποία ήταν εγκέφαλος του fight club κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και απειλείται με φυλάκιση 5 ετών, ενώ οι άλλες υπάλληλοι κατηγορούνται για κακοποίηση ανηλίκων τετάρτου βαθμού.

Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στο Οχάιο. Νηπιαγωγός παρότρυνε ένα 3χρονο αγοράκι να χτυπήσει ένα 2χρονο κοριτσάκι, ενώ την ίδια ώρα η κάμερα ασφαλείας κατέγραφε.

Η νηπιαγωγός Αλεξία Νικολοπούλου εξηγεί σχετικά: «Νομίζω πως δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο να το συζητάμε τουλάχιστον για την Ελλάδα . Μεγαλώνουμε τα παιδιά σε μία κοινωνία που αύριο θα μας διοικούν να τους μαθαίνουμε να κάνουν κακό πόσω μάλλον να ενθαρρύνονται από εκπαιδευτικούς. To θεωρώ τουλάχιστον τραγικό».

Σχετικά με τα μαθήματα στις πολεμικές τέχνες, η ίδια εξηγεί: «Είναι καθαρά για αυτοάμυνα και εκπαιδεύονται από καθαρούς παιδαγωγούς. Δεν χτυπάμε προσπαθούμε να βοηθάμε.Οι δυνατοί βοηθούν τους αδύνατους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top