Ξυλοκόπησαν άστεγο Μεξικανό και ούρησαν πάνω του εμπνευσμένοι από τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο δισεκατομμυριούχος πάντως σαρώνει στις δημοσκοπήσεις για την προεδρική εκλογή του 2016

Ξυλοκόπησαν άστεγο Μεξικανό και ούρησαν πάνω του εμπνευσμένοι από τον Ντόναλντ Τραμπ

Δύο αδελφοί από τη Βοστόνη είναι υπό κράτηση γιατί φέρονται να ξυλοκόπησαν άστεγο Μεξικανό και να ούρησαν πάνω του, επηρεασμένοι από τις δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016 και έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις για τους μετανάστες, όπως «αν γίνω Πρόεδρος, θα απελάσω όλους τους μετανάστες», «οι Μεξικανοί μετανάστες στις ΗΠΑ είναι βιαστές» κ.ά. Ωστόσο, σαρώνει στις δημοσκοπήσεις για την προεδρική εκλογή του 2016. Φαίνεται πως η αμφιλεγόμενη προεκλογική του εκστρατεία , η πολυτάραχη προσωπική του ζωή κάνουν τη δημοτικότητα του να εκτοξεύεται.

Οι αδελφοί Σκοτ και Στιβ Λίντερ, 38 και 30 ετών, συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα και κατηγορούνται για επίθεση με σκοπό τον εκφοβισμό με αφορμή την καταγωγή του θύματός τους. Μέσω των δικηγόρων τους συμφώνησαν να μην επιδιώξουν την αποφυλάκισή τους υπό όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους, την 1η Οκτωβρίου.

Οι δύο άνδρες είπαν στους αστυνομικούς ότι έβαλαν στο στόχαστρο τον 58χρονο Μεξικανό και τόνισαν: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο, όλοι αυτοί οι παράνομοι πρέπει να απελαθούν».

Ο ίδιος ο κ. Τραμπ, ο οποίος αρχικά είχε χαρακτηρίσει την επίθεση «αποτέλεσμα φλογερών απόψεων για τη μετανάστευση», την περασμένη Παρασκευή την χαρακτήρισε φρικτή, μέσω του Twitter.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τη ζωή και την πορεία του Ντόναλντ Τραμπ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top