Έχουν ξεμείνει από σπέρμα... στη Βρετανία- Έκκληση κάνει η διευθύντρια της τράπεζας σπέρματος

Προετοιμάζεται νέα εκστρατεία με σύνθημα "Κύριοι δείξτε την αξία σας"

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Τράπεζα σπέρματος στη Βρετανία, καθώς ένα χρόνο μετά τη λειτουργία της, έχει μόνο εννέα δωρητές.

Η διευθύντριά Λόρα Ουίτζενς, κάνει έκκληση στους άνδρες να δείξουν καλή θέληση. Μία νέα εκστρατεία προετοιμάζεται, με σύνθημα «Κύριοι δείξτε την αξία σας. Δείξτε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η καλοσύνη σας» και στόχο έχει να αυξηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό ο αριθμός των δωρητών σε χρονικό διάστημα τριών με πέντε ετών.

«Η τράπεζα, προκειμένου να πείσει τους άνδρες να δωρίσουν το σπέρμα τους, θα ακολο��θήσει στην εκστρατεία της την συνταγή της Δανίας, η οποία συγκέντρωσε πληθώρα εθελοντών κολακεύοντας τον ανδρικό εγωισμό» λέει η Ουίτζενς στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

«Τα προϊόντα που εξάγουν είναι, λένε, η μπίρα, τα Lego (...) και το σπέρμα. Είναι ένας λόγος υπερηφάνειας», επισημαίνει η ίδια.

Οι δωρητές λαμβάνουν μια αμοιβή 35 στερλινών (περίπου 48 ευρώ), ποσό για το οποίο δεν υπάρχει η πρόθεση να αυξηθεί. «Σίγουρα θα είχαμε περισσότερους δωρητές αν πληρώναμε 50 ή 100 στερλίνες τη δωρεά. Αλλά το χρήμα διαφθείρει... αν ξέρε�� κανείς ότι μπορεί να βγάλει 200 στερλίνες την εβδομάδα για τέσσερις μήνες, μπορεί να δελεαστεί και να αποκρύψει πληροφορίες για την υγεία του», επισημαίνει η διευθύντρια της τράπεζας.

πηγή: Guardian

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top