Απειλείται η ζωή της επειδή ανέβασε φωτογραφίες της με… αίμα περιόδου

Οι χρήστες του διαδικτύου ζητούν να τις αποσύρει

Απειλείται η ζωή της επειδή ανέβασε φωτογραφίες της με… αίμα περιόδου
Σάλος είχε προκληθεί από φωτογραφίες που είχε «ανεβάσει» στα social media νεαρή φοιτήτρια από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Τι απεικονιζόταν; Στις εν λόγω εικόνες φαινόταν… αίμα από την έμμηνο ρύση της. Ναι, καλά διαβάσατε!
FUYKFTUK.jpg
Η Louelle Denor, φοιτήτρια Φιλοσοφίας, θέλησε να αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook με την ίδια να κρατά ένα… ταμπόν γεμάτο αίμα και με τα χέρια της, επίσης, να έχουν αίμα.
ρυξυξ.jpg
Γιατί το έκανε αυτό; Όπως δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα Medium, στόχος της ήταν να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση των social media να ανεβάζουν οι χρήστες φωτογραφίες με αίμα περιόδου, τη στιγμή που δεν ισχύει καμιά απαγόρευση για τις γυμνές φωτογραφίες. Υπενθυμίζουμε, ότι όταν μια γυναίκα από το Τορόντο είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της με το εσώρουχό της λερωμένο από αίμα περιόδου, το μέσον κοινωνικής δικτύωσης είχε κλείσει τον λογαριασμό της.
γηνδν.jpg
Αποτέλεσμα αυτής της διαμαρτυρίας; Η ζωή της Denor πλέον απειλείται από χρήστες του διαδικτύου που άρχισαν να της στέλνουν μηνύματα τρομοκρατώντας την για τα καλά.
Η φοιτήτρια αναρωτήθηκε στην συνέντευξή της στο Medium, πώς είναι δυνατόν να ανέχονται κάποιοι την εικόνα του αίματος σε ταινίες, video games και τηλεοπτικά σόου, αλλά να μην δέχονται να βλέπουν φωτογραφίες με αίμα από την έμμηνο ρύση.
Κάποιοι χρήστες στο Facebook έγραψαν ότι θα πρέπει να αποσυρθεί η σχετική φωτογραφία της Denor επειδή περιέχει εικόνες βίας, χωρίς ωστόσο το Facebook να σβήνει την εν λόγω εικόνα με το αίμα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top