Μεθάς χωρίς να πίνεις: Η πρώτη παμπ με εισπνεύσιμο αλκοόλ είναι γεγονός

Φυσικά βρίσκεται στο Λονδίνο

Μεθάς χωρίς να πίνεις: Η πρώτη παμπ με εισπνεύσιμο αλκοόλ είναι γεγονός

Ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ��α πίνουν χωρίς να μεθάνε, οι Βρετανοί κατάφεραν να μεθάνε χωρίς να πίνουν! Μπερδευτήκατε; Ο λόγος γίνεται για την πρώτη παμπ που διαθέτει στους πελάτες της εισπνεύσιμο αλκοόλ. Το όνομα αυτής, «Alcoholic Architecture». Το ασυνήθιστο αυτό στέκι, βρίσκεται στη Borough Market στο Λονδίνο, εκεί όπου έχουν κάνει το αλκοόλ… επιστήμη! εργαεγ.jpg
Απαραίτητη προϋπόθεση για να σε εξυπηρετήσουν είναι να είσαι άνω των 18 και να έχεις κλείσει έγκαιρα εισιτήριο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε γκρουπ είναι συγκεκριμένος και η διάρκεια της εμπειρίας 50 λεπτά.

Η εφεύρεση έχει την υπογραφή του σχεδιαστικού στούντιο Bombas and Parr. Πρόκειται για μια μοναδική εγκατάσταση, ένα νέφος εισπνεύσιμου κοκτέιλ μέσα στο οποίο εισερχόμαστε.

Το εισπνεύσιμο αλκοόλ είναι ένας συνδυασμός 1 προς 3 συγκεκριμένα οινοπνευματώδη και αναμικτήρες, σε μορφή αεροζόλ. Τα ποτά είναι συγκεκριμένα, καθώς η παμπ βρίσκεται εκεί που παλιά ήταν ένα μοναστήρι, δίπλα στην πιο παλιά -γοτθικού ρυθμού- εκκλησία σ' ολόκληρη τη Βρετανία.

ρεγεργ.jpg
Τα ποτά που συμπεριλαμβάνονται στο "κοκτέιλ" αυτό είναι: Chartreuse (σαρτρέζ), Benedictine (βενεδικτίνη), βέλγικη μοναστηριακή (μπύρα) Trappist ακόμη και το διαβόητο Buckfast (μπάκφαστ), ένα ενισχυμένο κρασί, τόσο δυνατό που φημολογείται ότι η σκωτσέζικη Βουλή επεξεργάζεται νομοσχέδιο για να μην επιτρέψει την είσοδο στη χώρα αυτού του οινοπνευματώδους με καφεΐνη.

Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε την «Alcoholic Architecture» κάποια στιγμή, θυμηθείτε πριν εισέλθετε να φορέσετε προστατευτικά για να περιορίσετε την έκθεση δέρματος και βλεννογόνων στο αλκοολούχο νέφος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεθύσετε 40% πιο γρήγορα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top