Βρετανία: Ναρκωτικά, βία και όργια με 92 συλλήψεις στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

Σε φεστιβάλ… παρανομίας εξελίχθηκε η ξέφρενη γιορτή

Βρετανία: Ναρκωτικά, βία και όργια με 92 συλλήψεις στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

Σε φεστιβάλ παρανομίας εξελίχθηκε το καθιερωμένο Καρναβάλι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην όμορφη γειτονιά Νότινγκ Χιλ του δυτικού Λονδίνου. Εκεί, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, μαζεύονται περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, όπου διασκεδάζουν με τη ψυχή τους πίνοντας αλκοόλ και κάνοντας χρήση ναρκωτικών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η εν λόγω διοργάνωση φημίζεται για την αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας στην περιοχή.

luiiluil.jpg

Φέτος, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία, σημειώθηκαν συνολικά 92 συλλήψεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της βρετανικής αστυνομίας, επτά άνθρωποι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σεξουαλικά αδικήματα, ενώ 25 για αδικήματα που συνδέονται με τα ναρκωτικά.

uyuyuyuky.jpg
Άλλοι συνελήφθησαν για οπλοκατοχή κι άλλοι ως ύποπτοι για ληστείες και για άλλα αδικήματα εναντίον της δημόσιας τάξης. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης, ότι η αστυνομία κατάσχεσε περίπου 350 κάνιστρα υποξειδίου του αζώτου (του γνωστού αερίου του γέλιου).

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το συγκεκριμένο Καρναβάλι, «μαρτυρούν» την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συμμετέχοντες. Άλλωστε, οι Βρετανοί φημίζονται για τον ακραίο τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να διασκεδάσουν, θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα.

jhmgh.jpg

uykuy.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top