ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: ΕΣΦΑΞΕ τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε λεφτά για να πάει σε μπαρ (φωτο)

Η μανία του δράστη δεν έχει προηγούμενο- Την σκότωσε μπροστά σε άλλα μέλη της οικογένειας

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: ΕΣΦΑΞΕ τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε λεφτά για να πάει σε μπαρ (φωτο)

​Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κύπρου από το φρικιαστικό έγκλημα ενός 21χρονου, ο οποίος φέρεται να έσφαξε την ίδια του τη μητέρα, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το τοπικό site philenews.com, ο Αμίλ Αζίζ, ιρακ��νής υπηκοότητας, τσακώθηκε με τη 46χρονη μητέρα του, επειδή δεν του έδωσε λεφτά για να βγει σε μπαρ της Λάρνακας.

155e2f0d736ea7.jpg
Τότε, εκείνος, ο οποίος φέρεται να ένιωθε «ριγμένος» γιατί «του έτρωγαν τα λεφτά από τα επιδόματα που λάμβανε η οικογένεια» και είχε συχνά αρκετούς καυγάδες μαζί τους, άρπαξε ένα τεράστιο μαχαίρι και της επιτέθηκε!

Μάλιστα, η μανία του φαίνεται πως ήταν τέτοια που το κεφάλι της άτυχης γυναίκας σχεδόν αποκολλήθηκε… Όταν έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης την εγκατέλειψε κι έγινε… καπνός!

Το στυγερό έγκλημα συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, μπροστά σε άλλα μέλη της οικογένειας, στο περιφραγμένο χώρο διαμονής πολιτικών προσφύγων, κοντά στο «κάμπους Βικτώρια» όπου διέμεναν.

Ο πατέρας και κάποια από τα αδέρφια του την μετέφεραν στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ώστε να την πάνε γρήγορα σε κάποιο νοσοκομείο με την ελπίδα να σωθεί! Κατάλαβαν, όμως, ότι ήταν αργά και είχε αφήσει την τελευταία της αναπνοή και για αυτό κάλεσαν την αστυνομία Δεκέλειας.

155e2f0e65c658.jpg
Η αστυνομία μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφερε να εντοπίσει τον 21χρονο, αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας. Πάνω του βρέθηκε και ένα μεγάλο μαχαίρι, το οποίο εικάζεται πως είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φρικιαστική δολοφονία της μητέρας του.

Το προφίλ του φερόμενου ως δράστη

Πρόκειται για το τρίτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, που έφτασε μαζί με άλλες από το Ιράκ στην Κύπρο το 1998.

Ο νεαρός μητροκτόνος φέρεται να μην ήταν άγνωστος στις Κυπριακές Αρχές, καθώς φαίνεται πως ήταν «μπλεγμένος» με κακοποιά στοιχεία. Ωστόσο και η οικογένεια ήταν γνωστή, καθώς φέρεται να είχε γενικότερα διαμάχες με την αστυνομία.

esfaxe-tin-mitera-tou-gia-ta-lefta-th.jpg
Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε έλεγχο της Αστυνομίας Δεκέλειας στο σπίτι τους, εντοπίστηκαν σε κρύπτη 300 χιλιάδες ευρώ, τα οποία η οικογένεια υποστήριξε ότι ήταν προϊόν από επιδόματα αλλά και εργασία των μελών της.

Τη Δευτέρα, ο μητροκτόνος αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top