O δολοφόνος της Βιρτζίνια (σε απευθείας μετάδοση), θα σκότωνε κι άλλους!

Είχε στην κατοχή του πολλά πυρομαχικά που σκόπευε να χρησιμοποιήσει

O δολοφόνος της Βιρτζίνια (σε απευθείας μετάδοση), θα σκότωνε κι άλλους!

​Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Τέρι Μακόλιφ, για τον Βέστερ Λι Φλάνιγκαν, τον άνδρα που σκότωσε εν ψυχρώ και σε απευθείας μετάδοση, δυο πρώην συναδέλφους του, την 24χρονη Άλισον Πάρκερ και τον 27χρονο Άνταμ Γουάρντ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο δολοφόνος και πρώην δημοσιογράφος του καναλιού WDBJ7 (από το οποίο είχε απολυθεί πριν δυο χρόνια), είχε γράψει μανιφέστο λέγοντας πως δεχόταν ρατσιστικά σχόλια επειδή ήταν αφροαμερικανός και gay.

Μετά την εκτέλεση των πρώην συναδέλφων του (την οποία τράβηξε σε video και την ανέβασε στα social media), ο Φλάνιγκαν αυτοκτόνησε.

(Ο δολοφόνος)

Resizer.jpg
Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, ο Φλάνιγκαν σκόπευε να σκοτώσει πολύ κόσμο ακόμα!

«Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι το άτομο αυτό είχε πολλά πυρομαχικά και σκόπευε να βλάψει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, όπως πιστεύουμε. Προφανώς δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του για να ανακαλύψουμε τι σκόπευε να κάνει όμως όλα δείχνουν ότι είχε κακές προθέσεις».

(Τα θύματα)

260815213811_1746.jpg
Ο Φλάναγκαν χρησιμοποίησε ένα πιστόλι που είχε αγοράσει παράνομα για να σκοτώσει τους δύο πρώην συναδέλφους του και να τραυματίσει μια γυναίκα, τη Βίκι Γκάρντνερ, που εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη στην Άλισον Πάρκερ. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το πιστόλι, έξι γεμιστήρες, μια λίστα με πράγματα που είχε σημειώσει να κάνε�� --το περιεχόμενό της δεν αποκαλύφθηκε-- καθώς και 17 επιστολές. Σε μια βαλίτσα βρέθηκαν επίσης τρεις πινακίδες κυκλοφορίας και μια περούκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top