ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο σέξι πολιτικοί- Ανάμεσα τους ΜΙΑ Ελληνίδα

Γυναίκες που ασχολούνται με τα «κοινά» και διαθέτουν εντυπωσιακή εμφάνιση

ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο σέξι πολιτικοί- Ανάμεσα τους ΜΙΑ Ελληνίδα

​Τα ρωσικά media και όχι μόνο την παρουσιάζουν ως τη γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Βλαντίμιρ Πούτιν. Το κορίτσι- λάστιχο με τα δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια σήμερα φιγουράρει στην 13η θέση με τις πιο ελκυστικές πολιτικούς στον κόσμο, σύμφωνα με το TheRichest.com.

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Ελληνίδα Άντζελα Γκερέκου, η οποία έχει διατελέσει βουλευτής και Υπουργός Πολιτισμού. Στα 62 της η πρόεδρος της Αργεντινής μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Κριστίνα Φερνάντες Ντε Κίρχνερ είναι η απόδειξη πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία και βρίσκεται στην 12η θέση.

Στην 11η θέση βλέπουμε την Λούσι Τόρες Γκομέζ από τις Φιλιππίνες, η οποία είναι πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Την 9η θέση κατέχει η μελαχρινή Όρλι Λέβι από το Ισραήλ. Πτυχιούχος νομικής και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα με μπαμπά πολιτικό. Στα 41 της χρόνια είναι μητέρα 4 παιδιών.

Στην 7η θέση υπάρχει η ωραία Γιούλια όπως αποκαλούν οι δυτικοί την Τιμοσένκο. Είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε πρωθυπουργός της Ουκρανίας.

Η Βέρα Λίτσκα είναι ένας από τους λόγους που ομορφαίνει η αυστραλιανή βουλή. Το καλοσχηματισμένο της σώμα έχει σχολιαστεί αρκετές φορές. Η ξανθιά καλλονή είναι γνωστή ως πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Στην 2η θέση , εμφανίζεται μία από τις αδυναμίες του Σίλβιο Μπερλουκόνι, η Μαρα Καρφάνια. Η εκρηκτική Ιταλίδα προσπαθεί να ξεχάσει τόσο ότι ήταν showgirl σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως και το ότι έχει ποζάρει γυμνή για διάφορα ��εριοδικά.

Έχει διατελέσει Υπουργός ίσων ευκαιριών. Εκλεγμένη ως η πιο όμορφη γυναίκα πολιτικός όλων των εποχών είναι η Λουτσιάνα Λίον. Η ξανθιά Περουβιανή στα 31 της είναι το νεότερο μέλος της ιστορίας του περουβιανού κοινοβουλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top