Κύπρος: Στα ίχνη κυκλώματος ναρκωτικών βρίσκεται η αστυνομία

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 4 συλλήψεις, ενώ τρία ακόμα άτομα αναζητούνται

Κύπρος: Στα ίχνη κυκλώματος ναρκωτικών βρίσκεται η αστυνομία
Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής και δια��ίνησης ναρκωτικών εκτιμάται πως βρίσκεται η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας Κύπρου, μετά τον εντοπισμό 26 κιλών κάνναβης και δύο κιλών κοκαΐνης μέσα σε αυτοκίνητο.
Ο 30χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αποκάλυψε κατά την ανάκριση, ότι τα ναρκωτικά θα παραλάμβαναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, 26 και 25 ετών. Στελέχη της ΥΚΑΝ παρακολούθησαν την παράδοση των ναρκωτικών στους δύο νεαρούς, οι οποίοι στη συνέχεια συνελήφθησαν.
«Φως» στη υπόθεση έδωσε πάντως η μαρτυρία 37χρονου ταχυδρομικού υπάλληλου, ο οποίος επίσης συνελήφθη αφού φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτός παρέδωσε τρία πακέτα που εισήχθησαν από το Βέλγιο με 26 κιλά κάνναβη και δύο κιλά κοκαΐνη.
Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, ενώ εντός των επομένων ωρών αναμένονται νέες συλλήψεις, καθώς αναζητούνται τρία πρόσωπα, ένας 30χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο επικεφαλής της ομάδας που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στην Κύπρο, και άλλοι δύο συνεργάτες του, ηλικίας 27 και 38 ετών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top