ΣΑΛΟΣ με μπαρ που σερβίρει φαγητά σε σώματα γυμνών γυναικών: ΔΕΙΤΕ που είναι!

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα social media

Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί με μπαρ της Αυστραλίας που χρησιμοποιεί μοντέλα για να σερβίρει φρούτα και κάθε είδους έδεσμα πάνω στα γυμνά σώματά τους. Ο λόγος για το Cruise Bar το οποίο ακολούθησε τα βήματα θρυλικών μπαρ της Αμερικής, που έχουν πράξει κάτι ανάλογο χρόνια πριν κι είχαν γνωρίσει τρομερή επιτυχία.
ΔΓΗΔΗΑς.jpg
ΣΤΗΤΣΡΗ.jpg
Όπως αναμενόταν, ο ντόρος που προκλήθηκε με το εν λόγω πρωτοποριακό σερβίρισμα ήταν μεγάλος. Ένα κομμάτι του κοινού το βρήκε προχωρημένο μεν, ενδιαφέρον δε κι ένα άλλο…απλώς απαράδεκτο.
ΔΦΗΣΔΗ.jpg
Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media προκάλεσαν οργή στους χρήστες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι το θέαμα αυτό υποτιμά τη γυναίκα καθώς αυτή χρησιμοποιείται ως… έπιπλο. «Τρελαθήκατε; Σερβίρετε φαγητό από σώματα γυναικών; Δεν είναι μόνο άκομψο, αλλά επίσης προωθεί μια κουλτούρα όπου η γυναίκα είναι αντικείμενο. Είμαστε στον 21ο αιώνα και δεν είναι σωστό». Το παραπάνω είναι ένα από τα πολλά σχόλια οργισμένων χρηστών που γνωστοποιούν τα απέχθειά τους προς το… «γυμνό σέρβις».
ΤΡΗΣΡ.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top