ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡO BINTEO: Πατριός πνίγει στην πισίνα την 3χρονη κόρη του!

Το έγκλημα καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας

Οργή και ένα τεράστιο «γιατί» νιώθει κανείς όταν βλέπει το βίντεο στο οποίο ένας πατριός πνίγει την 3χρονη κόρη του στην πισίνα!

Κι όμως συνέβη στο Μεξικό, όπου ένας άνδρας έπνιξε σε πισίνα ξενοδοχείου την κόρη της συντρόφου του. Το έγκλημα καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας!

Στο σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές της ζωής του τρίχρονου κοριτσιού.

Ο άνδρας φαίνεται στο βίντεο να πετά επανειλημμένα το παιδί, που δεν ξέρει μπάνιο, στην πισίνα και να το κοιτά σαδιστικά να παρακαλά για βοήθεια, ενώ προσπαθεί να μην βυθιστεί.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 12 Αυγούστου.

Ο δολοφόνος πετά το παιδί μέσα και κάθεται να το κοιτάει να προσπαθεί να σωθεί. Αυτό γίνεται πολλές φορές. Σε κάποια στιγμή, της πετάει ένα σωσίβιο, αλλά σε απόσταση που δεν μπορεί να το πιάσει!

Την ώρα που το παιδί της πνιγόταν, η μητέρα του κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι το παιδί δεν ανέπνεε, το πήγε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πια πολύ αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο σύντροφός της, συνελήφθη και κρατείται για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top