Παγκόσμιο ΣΟΚ: Δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια η δολοφονία της δημοσιογράφου και του εικονολήπτη

Ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι ένας δυσαρεστημένος νυν ή πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια η δολοφονία της δημοσιογράφου και του εικονολήπτη

​Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία μιας δημοσιογράφου και ενός εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση στην Βιρτζίνια!

Ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων της τηλεόρασης σε ζωντανή μετάδοση στη Βιρτζίνια έχει αναγνωριστεί και πιστεύεται ότι είναι ένας δυσαρεστημένος νυν ή πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό όπου δούλευαν και τα θύματά του, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τέρι Μακόλιφ διαβεβαίωσε ότι η επίθεση εναντίον του 27χρονου εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ και της 24χρονης δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

«Είναι μια υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου. Η αστυνομία έχει αναγνωρίσει τον ύποπτο», τόνισε ο κυβερνήτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό WTOP.

Ο τηλεοπτικό σταθμός WTVR του Ρίτσμοντ -θυγατρική εταιρεία του CBS News- και το ραδιόφωνο WTOP ανέφεραν εξάλλου ότι ο ύποπτος επιβαίνει σε ένα όχημα και καταδιώκεται από την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος του καναλιού, που ρωτήθηκε από το CNN αν είχε δεχτεί απειλές, είπε ότι «πότε-πότε λαμβάνουμε παλαβά μηνύματα ή κάτι τέτοιο και τα ελέγχουμε» αλλά, όπως υπογράμμισε «κανείς μας δεν θυμάται (μια απειλή) αυτού του είδους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρό video: Εν ψυχρώ δολοφονία δημοσιογράφου και καμεραμάν on air

ΑΥΤΟΣ είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας της δημοσιογράφου και του καμεραμάν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top