Βίντεο: Η στιγμή που ο Γάλλος ΥΠΕΞ καταρρέει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Tύπου

Δημοσιεύματα τον θέλουν να πάσχει από Parkison

​Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πράγα, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς, ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες και τους έκπληκτους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος αποχώρησε υποβασταζόμενος, ενώ τα ΜΜΕ της χώρας του χρέωσαν ότι πάσχει από Parkison. Οι συνεργάτες του έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες δηλώνοντας ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από μια ίωση και αυτός είναι ο λόγος που αισθάνθηκε την έντονη δυσφορία.

«Επί 30 δευτερόλεπτα αισθάνθηκα δυσφορία, μετά ήμουν καλύτερα», δήλωσε εκείνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν πάσχει από κάποια ασθένεια.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ με τους εκπροσώπους του τύπου, «ανακοινώθηκε ότι απεβίωσα;» ρώτησε και συμπλήρωσε, «θα σας είχα ενημερώσει πάντως. Σας είπαν ότι πάσχω από Parkison; Προς το παρόν δεν μου έχει συμβεί. Έχετε την εντύπωση ότι τρέμω;» πρόσθεσε.

«O Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, έχει εξάψεις όταν έχει στρες. Από την πλευρά του, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, όταν είναι κουρασμένος, εμφανίζει τρέμουλο στα χέρια του. Πάντως δε έχει ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος Parkison», τόνισαν οι συνεργάτες του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top