Ιστορία ΦΡΙΚΗΣ:γέννησε το νεκρό μωρό της,κόπηκε το κεφάλι του,έμεινε μέσα της και η μάνα πέθανε

Ο πατέρας καταγγέλλει τον γιατρό

Ιστορία ΦΡΙΚΗΣ:γέννησε το νεκρό μωρό της,κόπηκε το κεφάλι του,έμεινε μέσα της και η μάνα πέθανε

​Μια ισ��ορία απόλυτης φρίκης κάνει τον γύρο του κόσμου και πραγματικά δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Στην Ινδία καταγράφηκε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μίας 32χρονης γυναίκας, από το... κεφάλι του νεκρού μωρού της!

Geeta-Devi.jpg
Την υπόθεση έδωσε στην δημοσιότητα ο 40χρονος σύζυγός της, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες έχασε το παιδί του και τη γυναίκα του και έχει κάνει καταγγελία!

Σύμφωνα με τον άνδρα, τα γεγονότα συνέβησαν ως εξής: Η 32χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει. Κατά τη διαδικασία παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές. Το μωρό κόλλησε ενώ είχε ήδη βγει το κορμί του από το σώμα της άτυχης κοπέλας, αφήνοντας μόνο το κεφάλι μέσα. Το νεογέννητο δεν τα κατάφερε, πεθαίνοντας από ασφυξία, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να εξάγουν και το κεφάλι το παιδιού.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, έστειλαν την 32χρονη γυναίκα σε άλλο νοσοκομείο! Εκεί κατάφεραν να βγάλουν το κεφάλι του νεκρού μωρού από το σώμα της μάνας, ωστόσο η ίδια είχε καταλήξει, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

«Είναι λάθος των γιατρών. Αρχικά μετακίνησαν το σώμα του παιδιού, αφήνοντας το κεφάλι του μέσα στο σώμα της συζύγου μου και μετά μας είπαν ότι μετακινούν τη σύζυγό μου σε άλλο νοσοκομείο. Απλά μας παράτησαν. Δεν μπόρεσαν να τη σώσουν» αναφέρει με απόγνωση ο 40χρονος σύζυγος, ο οποίος φωτογραφήθηκε να κρατά αγκαλιά το άψυχο κορμί του μωρού του!

Το νοσοκομείο δεν έδωσε στην οικογένεια τα ονόματα των γιατρών.

Ο 40χρονος άνδρας και η αστυνομία αναζητούν τους υπαίτιους από τη λίστα των γιατρών που είχαν υπηρεσία το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, η αστυνομία έχει επικεντρώσει σε ένα όνομα γιατρού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για τον θάνατο του μωρού και της 32χρονης γυναίκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top