ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ: 3χρονο αγόρι αποκεφαλίζει το λούτρινο αρκουδάκι του με φόντο τη σημαία του ΙSIS!

Ένα νέο βίντεο που σοκάρει την κοινή γνώμη

ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ: 3χρονο αγόρι αποκεφαλίζει το λούτρινο αρκουδάκι του με φόντο τη σημαία του ΙSIS!

​Ανατριχίλα προκαλεί η εμμονή των μαχητών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, -πέραν των φρικαλεοτήτων στις οποίες προχωρούν- να εκπαιδεύουν τα μικρά παιδιά… να σκοτώνουν!

Το νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές πραγματικά σοκάρει! Ένα αγοράκι περίπου 3 χρόνων και με αγγελικό πρόσωπο, μπαίνει σε ένα χώρο, φορώντας μαύρα ρούχα και μπερέ, παίρνει ένα μαχαίρι και με μαεστρία κόβει σιγά σιγά το λαιμό από το λούτρινο αρκουδάκι του, ώσπου το αποκεφαλίζει!

Στη συνέχεια και με τις επευφημίες των παρόντων, -οι οποίοι δεν φαίνονται στο βίντεο-, το αγοράκι σηκώνει ψηλά το χέρι του κρατώντας το μαχαίρι, και χαμογελαστό δείχνει ότι πέτυχε την αποστολή του… μία κίνηση που θυμίζει τον Τζιχάντι Τζον μετά τους αποκεφαλισμούς των ομήρων.

Την ίδια ώρα, στο φόντο υπάρχει η μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ενώ άνδρας ακούγεται κατά τη διάρκεια του βίντεο να φωνάζει τη λέξη "takfir" που σημαίνει στα αραβικά «άπιστος».

Πρόκειται πραγματικά για μια διαστροφική προσπάθεια μύησης μικρών παιδιών στον παρανοϊκό πόλεμο εναντίον των άπιστων. Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top