ΦΩΤΙΑ σε εργοστάσιο ομίλου χαλυβουργίας στο Τόκιο

Πολύ κοντά βρίσκεται το αεροδρόμιο Χανέντα

​Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα μέσα σε εργοστάσιο του ομίλου χαλυβουργίας του Καβασάκι, νότια του Τόκιο, το οποίο είναι κοντά στο αεροδρόμιο Χανέντα.

«Δεχθήκαμε κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε σε έναν πύργο ψύξης» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας, η φωτιά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το τεράστιο υπόστεγο του βιομηχανικού συγκροτήματος, όπου και αποθηκεύονται φιάλες προπανίου και ενός άλλου αερίου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

fire.jpg

Το εργοστάσιο ανήκει στη θυγατρική εταιρία Nippon Steel & Sumikin Pipe που κατασκευάζει κυρίως σωλήνες και οι εγκαταστάσεις του εκτείνονται σε έκταση 20.800 τ.μ.

Αυτή η φωτιά ξέσπασε μερικές ώρες μετά την έκρηξη σε αμερικανική στρατιωτική βάση κοντά στο Τόκιο,όπως σας γράψαμε στο star.gr. Η αστυνομία του Τόκιο, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για ενδεχόμενη σχέση μεταξύ αυτών των δύο γεγονότων. «Δεν έχουμε ακόμα καμία λεπτομερή πληροφορία» είπε εκπρόσωπός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top