«Βούιξε» ο τόπος με την Χολιγουντιανή κηδεία μαφιόζου: Ούτε στον παράδεισο τέτοια χλιδή!

Σάλος στην Ιταλία με την υπερπαραγωγή που στήθηκε για το τελευταίο αντίο στον Καζαμόνικα

«Βούιξε» ο τόπος με την Χολιγουντιανή κηδεία μαφιόζου: Ούτε στον παράδεισο τέτοια χλιδή!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η μεγαλοπρεπής κηδεία - υπερπαραγωγή του 65χρονου μαφιόζου Βιτόριο Καζαμόνικα, που ευθύνεται σύμφωνα με δικαστικές πηγές για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εκβιασμούς, τοκογλυφία και διακίνηση ναρκωτικών.

Τα μέλη της οικογένειας του και πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτησαν υπό τους ήχους της μουσικής από την πασίγνωστη ταινία "ο Νονός" σε εκκλησία στις νότιες περιοχές της Ρώμης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σαν να μην έφθανε η γκανγκστερική μουσική, ο εκλιπών μεταφέρθηκε στο ναό με πολυτε��ή άμαξα, ενώ τη στιγμή που το φέρετρο έμπαινε μέσα στην εκκλησία, ένα ελικόπτερο σκόρπιζε από ψηλά στον γύρω χώρο... ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα.

italiaa.jpg

Την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο ολοκλήρωσαν οι αφίσες, που τοιχοκολλήθηκαν σε ολόκληρη την περιοχή και εικόνιζαν το νεκρό ντυμένο στα άσπρα, σαν τον Πάπα και συνοδεύονταν με τη φράση: "Είσαι ο νέος βασιλιάς της Ρώμης, τώρα πρέπει να κατακτήσεις τον ουρανό".

Η οικογένεια Καζαμόνικα διαθέτει περίπου 30 βίλλες που χτίστηκαν αυθαίρετα στην ιταλική πρωτεύουσα και ειδικεύεται σύμφωνα με τις αρχές στους εκβιασμούς εμπόρων, ενώ τον περασμένο Μάρτιο 8 μέλη της συνελήφθησαν με την κατηγορία της τοκογλυφίας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top